- Poruka
- 75.837
i čemu uopšte služi?
aj bar uvodni post da se ispoštuje.
NI TO se više ne poštuje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
čudni su putevi forumskiPogledajte prilog 1551217
Mene zanima kako je moguce da ovaj forumas promeni avatar a da je poslednja aktivnost i dalje 2022, znam zbog toga sto me covek prati i imao je potpuno drugaciji avatar?
na sta konkretno mislis jer pravila oko otvaranja tema variraju od foruma do foruma.i čemu uopšte služi?
mili puzi primice se guziznam zbog toga sto me covek prati
čudni su putevi forumski
sta je tab?jok..nisi ti...tab je, a balansero je zato sto za mene postoji poseban pravilnik![]()
Slika mu je linkovana za gravatarPogledajte prilog 1551217
Mene zanima kako je moguce da ovaj forumas promeni avatar a da je poslednja aktivnost i dalje 2022, znam zbog toga sto me covek prati i imao je potpuno drugaciji avatar?
Moderator je uvek u pravu.
ma pusti ..bolje je da ostane malo misterijeSlika mu je linkovana za gravatar
zar nismo otvorili temu o modernizaciji biblije?pa do skoro sam bio modulator
brzo vreme brze promene a pravilnik ko biblija
balansero sista je tab?
eksplicirajbalansero si
a mogu i sire da ekspliciram zasto to kazem.
aj sad lepo crveni gumbic pa da pokazes svima kakav si baja.![]()
eo spoplicem se sve u trku.ekspliciraj![]()
onda ne pokusavaj da igras u velikoj ligieo spoplicem se sve u trku.
dobro znas sta je bilo svaki put kada sam analiticki izlozio ono sto tvrdim.onda ne pokusavaj da igras u velikoj ligi![]()
jer te je vreme pregaziloa ako si ti i ekipica morona iz administracije oko tebe high league.... onda zaista u njoj nisam![]()
glavno da si ti u cvetu mladostijer te je vreme pregazilo![]()
pdf religijana sta konkretno mislis jer pravila oko otvaranja tema variraju od foruma do foruma.
pitah šta važi šta više ne važi po pitanju pravilnikazar nismo otvorili temu o modernizaciji biblije?![]()