Mirka Šizika
Elita
- Poruka
- 20.421
Nije Megi mi pricamo o butiku Faraon koji se nalazi pored City Halla na Banovom brdu odmah pored Benetona. Tu prodaju te Novocento cipelice i ostale kineske krseve
praveci se da su neka marka.
Igrom slucaja znam da kineske cipelice mogu da budu i te kako kvalitetne i da nije sve sto stigne iz kine tres al ne volim kad vidim da je nesto pravi kineski skart a onda me prodavac ubedjuje da to nije videlo kinu. Neposteno je i pravi te neko ludim namerno sto me posebno nervira.
Ima sad xy tih kineskih brendova tj kineskih cipela koje su brendirane u srbiji kao srpske marke i uglavnom su slicnog kvaliteta al bar znas da je to to i na cemu si.
I uglavnom cena odgovara kvalitetu.
Tu spada Mia, Domino, Julia, Maxoni, Novocento ...sve je to ako mene neko pita krs al atraktivno je i najcesce prati trendove kopirajuci kreatore cipela i naravno sasvim se lepo prodaje.
Podrazumeva se da kartonska lepljena cipela od 1300 din nece trajati kao kozda al ni ne ocekuje se jer su to najcesce cipele za sezonu.
praveci se da su neka marka.Igrom slucaja znam da kineske cipelice mogu da budu i te kako kvalitetne i da nije sve sto stigne iz kine tres al ne volim kad vidim da je nesto pravi kineski skart a onda me prodavac ubedjuje da to nije videlo kinu. Neposteno je i pravi te neko ludim namerno sto me posebno nervira.
Ima sad xy tih kineskih brendova tj kineskih cipela koje su brendirane u srbiji kao srpske marke i uglavnom su slicnog kvaliteta al bar znas da je to to i na cemu si.
I uglavnom cena odgovara kvalitetu.
Tu spada Mia, Domino, Julia, Maxoni, Novocento ...sve je to ako mene neko pita krs al atraktivno je i najcesce prati trendove kopirajuci kreatore cipela i naravno sasvim se lepo prodaje.
Podrazumeva se da kartonska lepljena cipela od 1300 din nece trajati kao kozda al ni ne ocekuje se jer su to najcesce cipele za sezonu.

cena: 1.700 dinara...