Cipeliceeeeee

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Malo slika izloga Guess-a odavde :)
nmapdx.jpg

21lsl86.jpg

34zktnq.jpg

...od Guess-a (by Marciano) imam samo odeću...I dva para cipela...Torbu nijednu.Mnogo nitni i mnogo detalja na jednom mestu...

I ja imam dosta odeće, i mogu reći da su im majice super...:ok: farke tu i tamo...
Njihove torbe mi se sviđaju, kad ih vidim na nekom drugom... već sam milion puta ušla u Aveniju da izaberem torbu i nikad nisam uspela da nađem ništa odgovarajuće...:confused:

Joj, što se meni kupuju čizme...opet :sad2:

Pandice gde nabavljas cizme do kolena ili preko kolena? Cini mi se da smo iste visine i ja imam problem jer su mi sve do polovine lista a tu duzinu ne volim nikako da nosim...
Kada su preko kolena nisu preko koliko bi trebalo da budu a do kolena (pa i te malo ispod kolena) mogu da nadjem tek tu i tamo van zemlje a nemam zivaca vise da kao otrovan mis jurim po radnjama pri svakom prelasku granice pa ako znas ti, ili pak ako zna neko za marku koja radi dublje cizme neka postavi, bila bih mu jako zahvalna...cena nije vazna osim ako nije bas previsoka, hvala...

...@vazdusasta, zaista bih zelela da pomognem preporukom posto imam slican problem (identicne smo visine :)) i nosim iskljucivo ikvestrijanske (jahace) modele upravo zbog neodgovarajuce duzine vecine ostalih modela...Nema smisla da postavljam fotografije, jer, osim u duzini (u stajacem polozaju oko inch ispod kolena), ne odgovaraju po ostalim parametrima...Nadam se da ces proanci ono sto zelis, jer su ove sezone izuzetno aktuelni upravo takvi modeli, a cujem i da su prodavnice bolje snabdevene nego obicno...Srecno!...:)

Pandice gde nabavljas cizme do kolena ili preko kolena? Cini mi se da smo iste visine i ja imam problem jer su mi sve do polovine lista a tu duzinu ne volim nikako da nosim...
Kada su preko kolena nisu preko koliko bi trebalo da budu a do kolena (pa i te malo ispod kolena) mogu da nadjem tek tu i tamo van zemlje a nemam zivaca vise da kao otrovan mis jurim po radnjama pri svakom prelasku granice pa ako znas ti, ili pak ako zna neko za marku koja radi dublje cizme neka postavi, bila bih mu jako zahvalna...cena nije vazna osim ako nije bas previsoka, hvala...

Nemam nijedne preko kolena, sad baš merkam takve, ali nikako da nađem neki model da mi bude baš udoban dole, u stopalu...ili su suviše u špic ili su suviše zatupaste, ili je bzvz đon...
Do kolena imam dva para starijih, jedne sam uzela preko, a druge u nekoj radnji u bulevaru, zaboravila sam gde, onaj fazon vojničkih čizama, bez ikakvog ukrasa.

Ustvari, ne znam kako da ti pomognem. Ja to tražim, tražim, pa negde naletim, nemam pojma :(
Pogledaj u Alpini, oni imaju korektne čizme (baš sam snimila jedne visoke braon, mislim da su dovoljno visoke) i korektne su im cene, bar u poređenju sa ostalima ovde.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back