Cipeliceeeeee

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hvala devojke,bas ste prave drugarice,lol. Ma kad ja to obujem.... a sljokice izgledaju fantasticno navece. Imam jedne crne sa sljokicama...A sto se tice leoparda,imam istu suknju do kolena. Ma sve se to da iskombinovati....

:whistling:

Samo su mi cipele falile,a naci cu ja i torbu i majicu u istom dezenu...hocu hocu bas:whistling:

Prilozi

• 1.jpg
    1.jpg
    87,7 KB · Pregleda: 18
  • Snapshot_20100915_2.jpg
    Snapshot_20100915_2.jpg
    18,1 KB · Pregleda: 25
  • Snapshot_20100915.jpg
    Snapshot_20100915.jpg
    16 KB · Pregleda: 22
E pa ne zanima me čija je šara, ja sam prvo pomislila na kravu... :mrgreen:

I kakve veze ima postava?:dontunderstand: MIslim neće se izuvati kad izađe... ili ode na posO... ili hoće?:eek::think:

Pa nek se izuje kad dodje kuci. Zamisli tako umorna sa posla, dodje kuci i izuje se ono sljaste crvene cipele sa sve roze kombinacijom.:hahaha: Meni bi odmah pripala muka. :mrgreen: A i vidi se na stikli rozee..:plez: I valjda su mogli da stave nesto drugo, kakve veze ima sto se ne vidi? Mozda su imali manjak materijala...:think:

Poslednja izmena:
Narucila sam danas dvoje...svaki put narucim nesto drugacije,nikada mi nije bilo jasno kad neko kupi 20 pari cipela,iste boje i skoro isti model...pa se ni ne primeti kad obuje druge...

meni je to isto kao da svaki put vodim ljubav u istoj pozi,sa istim ritmom itd...

znam da se mnogima nece svideti,ali....ali.....bas me briga....lol:)

...Šta mislim o cipelama??! Hrabro, vrlo hrabro...:lol:

E bas tako--hrabro. Tako me i gledaju kad ih obujem...heh heh...

Nije lako "izneti" takvu obucu u krugu u kojem se ja krecem. Ali,u takvom krugu "hrabrost" i sve ostale ludosti su ogroman plus za mene.Ja ne kupujem cipele zato sto mi "ne trebaju",i kad ih kupim ,vidim sebe kako ih nosim u bar 10 planiranih prilika.

hoces se ljutis ako kazem da ih ne bih obukla da mi plate :malav:

salu na stranu- ti si postala cipelholicarka, mozda je bolje da tu kintu ustekas i za druge stvari :aha:

a te cipkane su mi mnogo ruzne ...

hvala na komentaru... a zasto bi se ljutila. ja ,recimo,mnogima ne bi ni dala da nose modele koje ja nosim
svoje pare rasporedjujem ravnomerno,jedan deo plate se automatski prebacuje na saving account,jedan deo ide na racune,ostatak trosim. ono sto ostane od toga sto je predvidjeno za mesecni trosak,prebacim na saving account na kraju meseca. no worries,sve je pod kontrolom

nasla sam jedne bas slatke...ne znam da li da ih narucim..izgledaju ovako,razmislicu do kraja nedelje...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back