Mia shoes ima simpa dizajn,i vrlo prihvatljivu cenu.Kvalitet u skladu.
...ako nije problem da mi neko kaže gde im se nalaze prodavnice...da pogledam
ima li nešto za moju dušu, a za te tako pristojne cene....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mia shoes ima simpa dizajn,i vrlo prihvatljivu cenu.Kvalitet u skladu.

Ima ih kod mene u Zemunu, Glavna ulica blizu Muhara, a radnjica se zove Domino Shop

uhh, Aleks, ove crne su extra, što bii mi legle na nozi nemaš pojma, ali zato ne bi prijale mom novčaniku (verovatno)

pa dobro, svejedno su prelepe, možda se nađe neki sličan model za prihvatljiviju sumu...

...od Guess-a (by Marciano) imam samo odeću...I dva para cipela...Torbu nijednu.Mnogo nitni i mnogo detalja na jednom mestu...
farke tu i tamo...Malo slika izloga Guess-a odavde
![]()
opet moje cizme![]()

Joj, što se meni kupuju čizme...opet![]()
) i nosim iskljucivo ikvestrijanske (jahace) modele upravo zbog neodgovarajuce duzine vecine ostalih modela...Nema smisla da postavljam fotografije, jer, osim u duzini (u stajacem polozaju oko inch ispod kolena), ne odgovaraju po ostalim parametrima...Nadam se da ces proanci ono sto zelis, jer su ove sezone izuzetno aktuelni upravo takvi modeli, a cujem i da su prodavnice bolje snabdevene nego obicno...Srecno!...

Pandice gde nabavljas cizme do kolena ili preko kolena? Cini mi se da smo iste visine i ja imam problem jer su mi sve do polovine lista a tu duzinu ne volim nikako da nosim...
Kada su preko kolena nisu preko koliko bi trebalo da budu a do kolena (pa i te malo ispod kolena) mogu da nadjem tek tu i tamo van zemlje a nemam zivaca vise da kao otrovan mis jurim po radnjama pri svakom prelasku granice pa ako znas ti, ili pak ako zna neko za marku koja radi dublje cizme neka postavi, bila bih mu jako zahvalna...cena nije vazna osim ako nije bas previsoka, hvala...

grozno mi stoje 
Eh ...moji 164 ne daju da se nose te cizmegrozno mi stoje
![]()