*Dragonfly*
Aktivan član
- Poruka
- 1.185
Jesu.Ja sam ovde gledala ali cena im je 570 eura, cini mi se...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesu.Ja sam ovde gledala ali cena im je 570 eura, cini mi se...
Idem u Rim 28-og...Jedva čekam...
P.S. ja to ovako, samo da se pohvalim...
Slikaću ove cipe... ma sve cipe...![]()
...ja idem dan pre u Pari...nadam se da cu uhvatiti neke lepe cipelice...ti nemas brigu, u Rimu na svakom koraku divna obuca a ja cure kupila dva para - ne cini istu gresku kupi sto vise mozes, neces se pokajati
...
Samo me popaljuj... posle ne znam šta ću sa cipelama, a novčanik prazan...![]()
e, Mirka ja sad iz njujorkera u delta sitiju; ako si trazila 37 ili 38 crne
one baletanke...ima...ima i 39 jos dva para...
...Valentino-va radnja u Via Condotti u Rimu...![]()
Zapisano......m idi tamo gde sam ti kazala, Andrea Fabiani kod Spanskog trga, izmedju 40 - 60 evra par...ima i stiklica i baletanki...proverano dobre...![]()
Menjaj muža...Nece me putevi voditi ka Rimu uskoro..nije u planu.Ali covek iz moje kuce putuje sledece nedelje u Italiju i ja mu kazem danas:
Ja:Vidi sandale...odlicne su...
On:Aha...
Ja:Bas bi mi trebale jedne takve..
On:Imas slicne..
Ja:mrstim se i preispitujem,znajuci da ni jedne crno bez lakovane nemam...
On:imas one sto sam doneo iz Dubaija..
Ja:Zute?
On:nisu one zute..tako su nesto bezkaste(izraz bezkaste mi je hit!)
Da skratim...Imam, da,iz Dubaija zute limun sandale na visoku petu...i ta peta je jedina slicnost sa ovima na slici...![]()
Vragana.!!!!!
SUtra idem, hitam jurim![]()
Tnx.
pa da, imali su i neke zanimljive modele sa blago zasiljenim vrhom, koliko se sjecam...
mada, sad ih nema...
Bilo ih je u subotu , isto u svim bojama.
Zvala sam malopre NY sutra posle 11 dolazi roba i ostavice mi 37 crne.
Kaze riba da se prodaju ko lude.
Kako bre menjaju boju???
U ponedeljak vidim u Alpini u Merkatoru slatke braon cipelice, sa malom petom, onako za svaki dan. Kad sam ih probala imala sam utisak kao da sam šape svoje zamotala u najmekši oblačak na svetu.
Kupim ja to i sutra ih obujem na posao i brate, nije da su me baš unakazile, ali sam jedva čekala da dođem kući da se izujem
Em mrzim kad mi se to desi, em mi se nikad nije desilo da je tolika razlika kad probam i kad nosim.
Mirka, ima li po trznim centrima ista osim baletanki, a da su pristojne cijene?
neke cipelice za proljece ljeto sa punom peticom i platformom?
ima slicica na prethodnoj strani... ima li ista onakvo?
![]()
na ovaj fazon?
Ovako nesto samo sa za nijansu manjom platformom sam videla u Avangardiji na Bulevaru kod Vukovog spomenika.Cibi mi se da su antilop.Bez.Tommy H.cenu nisam zapamtila..![]()
na ovaj fazon?