Cipeliceeeeee

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kupih ove juče. :)
Dopada mi se oblik i kombinacija boja.

Slatke su, cena je smešna, prosto sam ih morala kupiti. :)

10dbfq1.jpg

i2vtom.jpg

...ovo su moje, ovo su moje, i ja njih imam, i ja njih imam:heart::heart::heart:

...doduse malkice me zuljaju ali nema veze...ja ih platih 3100dinara...pisala sam vec o njima i o tome da su jahta manifestovana u cipelama...:mrgreen::heart:

Ovo je bezobrazno što si napisala, toga si svesna i sama no imala sam
potrebu zarad javnosti da ti to javno kažem.
Te tvoje aluzije da smo sve ***** i lake dame koje volimo štikle više
govore o tebi nego o onima kojima si to uputila.Sram te bilo.

aj lepo citaj redom i ne prokisnjavaj
osim toga, nista se od toga ne odnosi na stikle, vec sam 700 puta podvukla da ih volim i nemam nista protiv istih...samo protiv teze da zena ne moze dobiti posao ni u cemu drugom osim u 15icama
dakle, ne odnosi se na tebe, ili na zenu u stiklama
...advokat, posebno ne u vidu glasa otreznjenja nije potreban

Poslednja izmena:
U bwe Zebrice bas ga izvuce iz konteksta...posto cenim doticnu pogledala sam diskusiju i odgovorila je na Cizmicin komentar o bosonogom odlasku na razgovor za posao...ovako kada se procita zvuci bas bezveze...

Elem...ja mislim da je za posao dozvoljeno max 7cm i da se zahtevaju zatvoreni prsti...mada ove moje u banci to ne postuju i nose stvarno previsoke stiklice...jedva hodaju kada moraju da ustanu...valjda im je takav trend...ne znam...volim obe vrste pretezno nosim ravno jer mi nije nuzda da nosim stikle, nekada hocu sigurno ali za poslovni razgovor bih nosila one oko 5cm...dress code sta mozemo...

vidi zebro,

nije mi namera da se raspravljam

mene kelnerice nisu vaspitavale

osim diskusije sa cizmicom koja traje vec par dana na tu temu, sledeci njegovu tezu da je prodavacica u puminoj radnji verovatno dobila posao jer je bila na stiklama, a zatim tvoje primedbe da i bosonoge dobijaju posao (eto odakle beach bar), nadovezujuci se na mnogo predhodnih postova opet cizmicinih o volji zene za zrtvovanjem, pravoj zeni i sl...ne osecam potrebu da dalje objasnjavam. ako ti se ne svidja, sto se mene tice stvarno je ok...nemam pojma zasto se toliko osecas ubodenom u oko, da ti pravo kazem i ne zanima me preterano

vidi zebro,

nije mi namera da se raspravljam

mene kelnerice nisu vaspitavale

osim diskusije sa cizmicom koja traje vec par dana na tu temu, sledeci njegovu tezu da je prodavacica u puminoj radnji verovatno dobila posao jer je bila na stiklama, a zatim tvoje primedbe da i bosonoge dobijaju posao (eto odakle beach bar), nadovezujuci se na mnogo predhodnih postova opet cizmicinih o volji zene za zrtvovanjem, pravoj zeni i sl...ne osecam potrebu da dalje objasnjavam. ako ti se ne svidja, sto se mene tice stvarno je ok...nemam pojma zasto se toliko osecas ubodenom u oko, da ti pravo kazem i ne zanima me preterano

ma...boli te...stikla...:lol:

...ovo su moje, ovo su moje, i ja njih imam, i ja njih imam:heart::heart::heart:

...doduse malkice me zuljaju ali nema veze...ja ih platih 3100dinara...pisala sam vec o njima i o tome da su jahta manifestovana u cipelama...:mrgreen::heart:

:) :heart:

Divne su zaista. :)

Odličnom metaforom si ih predstavila. :)

Ja sam ih tek malo više platila, nije vredno pomena,
to je razlika među gradovima.

Još uvek ih nisam obula :( kiša neumoljivo pada,
ali radujem se prvom Suncu jer ću ih poletna prošetati
(već imam osmišljenu kombinaciju :mrgreen:).

Ja sam se vratila.
Prvo duzna sam obavestenje o tirkiznim baletankama .
Ima u Zari dva modela ( slike nemam jer mi je tel pao pa slika mutno :( )
Jedne su satenske i super su kostaju 1790 a druge su neke kao od zmijske krljusti ako sam dobro videla i nesto su skuplje a sad da me ubijete ne znam jer sam danas videla jedno 100 cena minimum.

Plavih, do duse ne tih serpa plavim ali slatkih ima u newyorkeru po ceni od 999 din.
Tu sam kupila braon i suuuuuuper stoje.
Od materijala su tj od platna , nemam sad kako da vam slikam javljam se sa tudjeg kompa al bice fotka.
Prava baletankica , sa koynom masnicom , mnogo su slatke .
Ima crnih, belih, braon, teksas i plavih.

Htela sam da kupim i crne za te pare stvarno je bilo greota ne kupiti ih al nije bilo broja tako da moram u ekspediciju na Newyorker jos koji put.

Kupila sam i bronzane baletanke u Stradivarijusu , bas su mi :heart: za smesnih 1990 din.

Zadovoljna danasnjim ulovom, malo tuzna sto ne nadjoh i crne u NY al ok i ovo je super.

E sad ...ni u Uscu ni u DC nema belih baletanki iz Bate.
PRODATO ! :eek:

Dakle meni nije jasno na koju foru osima kao nisu imali po jedne od svakog broja.
Eto...
To ej kratak izvestaj mog danasnjeg shopinga, ima tu jos po neka krpica al nije za ovu temu :)

U Uscu u Zari bele od kao zmijske koze su 6490,00.
Mirka ove njujorkerke:roll: sam videla al meni je to tvrdo i neudobno pa nek mi i dzabe daju..Tebi?Nije?

Novosadjanke, otkrila sam strava stvar...tip prodaje sve vrste stikli koje uklapa i stavlja na obucu. Negde na Novom naselju kod picerije Gambrijano. Cekam lepo vreme da mu ischachkam konkretnu adresu. :D
jeko obavezno javi adresu,jako sam zainteresovana.imam crvene cipele sa stileto stiklom koje obozavam,ali od kad imam 75 kila,stikla drhti i place,treba mi nesto stabilno.

Zbog recenicne konstrukcije...Nije pravilno.To su baletanke iz Newyorker radnje...Nista drugo..

E dobro.
Onda ajd da odgovorim.
Meni su lagane i prijaju mojoj nozi.
Kad ih budem nosila duze moci cu da im sudim o udobnosti.
Za sad sam osetila samo to da su mnogo lake sto jaaaaako volim i da unutra nije plastika sto takodje volim .

Gledam na njih kao na jednosezonsku cipelu koju cu u oktobru da bacim.
I nece mi biti zao.

P.S: jeste mi delovalo kao ruganje

Poslednja izmena:
E dobro.
Onda ajd da odgovorim.
Meni su lagane i prijaju mojoj nozi.
Kad ih budem nosila duze moci cu da im sudim o udobnosti.
Za sad sam osetila samo to da su mnogo lake sto jaaaaako volim i da unutra nije plastika sto takodje volim .

Gledam na njih kao na jednosezonsku cipelu koju cu u oktobru da bacim.
I nece mi biti zao.

P.S: jeste mi delovalo kao ruganje
Znaci ipak bacas;)
Stvarno je za tu lovu unutra kozna postava?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back