- Poruka
- 21.194
unutra je platno,ja sam ih juce probala,tirkizne su preslatke i uzela bi ih(ne bi ih naravno bacila u septembru,ako su joj dobre)ali nije bilo za mene broja.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam kupila ovakve, samo malo tamnije, bledo sive.
![]()
Ma neee
![]()
I izlog Τσακίρης Μαλλάς u Ermou
![]()
Znaci ipak bacas
Stvarno je za tu lovu unutra kozna postava?
Stvar je u tome da je platforma na kojoj ti stoji vrh stopala sa prstima obicno meksa od tanusnog djona obicnih stikli bez platforme, tj kroz obican djon mozes da osetis beton po kome hodas, a kroz djon na platformu ne mozes nego osecas samo mekanu platformu.
Jaoooo puderaste miu miu![]()
Obozavam Miu Miu ....uvek nadjem cipele kod njih koje bi nosila i volela .
slazem se...ove na slici su divne..![]()
Stvar je u tome da je platforma na kojoj ti stoji vrh stopala sa prstima obicno meksa od tanusnog djona obicnih stikli bez platforme, tj kroz obican djon mozes da osetis beton po kome hodas, a kroz djon na platformu ne mozes nego osecas samo mekanu platformu.
Mislim da su zato udobnije.
Slican efekat kao sa platformama (mada ipak losiji) mozes da postignes ako u obicne stikle stavis neki od onih malih silikonskih ulozaka za stikle sto se prodaju u Liliju. (nadam se da nije reklama, tj da informacija moze nekom da bude od koristi... Meni svojevremeno jeste.)
Jel?Ok...verovatno...meni na tankom djonu novih čizmica ogrubi stopalo a uopšte nije visoka petaNego opet mi nije jasno kako baš ovoliko visoke štikle za dan, ono ajd onaj ko ne radi, u kola i iz kola...za kafenisanje, pedikir, manikir...al onaj ko radi redovan br.sati kako može da izdrži toliku štiklu, makar i sa tom platformom
![]()
Ove rupičaste Miu Miu su mi lepe.
Ipak, daleko lepše su u puderastoj boji, nežne su, kao čipkom tkane.![]()
Meni trebaju jedne ovakve
http://www.saksfifthavenue.com/main...001&siteID=Hy3bqNL2jtQ-XRzyTuiVehijbhTIoED1gA
Jesu.Ja sam ovde gledala ali cena im je 570 eura, cini mi se...
Meni trebaju jedne ovakve
http://www.saksfifthavenue.com/main...001&siteID=Hy3bqNL2jtQ-XRzyTuiVehijbhTIoED1gA
...Valentino-va radnja u Via Condotti u Rimu...![]()