Cipeliceeeeee

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam kupila ovakve, samo malo tamnije, bledo sive.
8521-832002-t.jpg

gdje si ih kupila?
ima li ovakvih, samo zericu nizih platformi?

ja vise en mogu da hodam u baletankama, suvise su mi ravne, a one cipelice na malu stiklicu su nekako nestabilne
jedino nesto ovakvo na farke

Ima jako lepih cipela baš... A jel vama nije problem da šetate na tako visokoj peti recimo pola dana, 8-10 sati koliko ste na poslu, otprilike...Ili ne nosite takve štikle na posao?Zanima me da li vam tolike štikle, visoke i tanke stvarno prijaju ili ih trpite??Ali iskreno!Druga stvar, dal platforme na cipeli sa ovolikom štiklom ublažuju efekat štikle, tj da li su cipele na platformu udobnije?Ja čula da jesu ali mi je to nepojmljivo

Zavisi od radnje do radnje. Mogu da se nadju lepe sandale za 35-40-45-50eur,a ima ih i po 100-120-150....
Izlog ove radnje je skup,tj. najveci deo obuce je preko 100eur....a ima taaako lepih cipela:aha:

Druga stvar, dal platforme na cipeli sa ovolikom štiklom ublažuju efekat štikle, tj da li su cipele na platformu udobnije?Ja čula da jesu ali mi je to nepojmljivo
Stvar je u tome da je platforma na kojoj ti stoji vrh stopala sa prstima obicno meksa od tanusnog djona obicnih stikli bez platforme, tj kroz obican djon mozes da osetis beton po kome hodas, a kroz djon na platformu ne mozes nego osecas samo mekanu platformu.

Mislim da su zato udobnije.

Slican efekat kao sa platformama (mada ipak losiji) mozes da postignes ako u obicne stikle stavis neki od onih malih silikonskih ulozaka za stikle sto se prodaju u Liliju. (nadam se da nije reklama, tj da informacija moze nekom da bude od koristi... Meni svojevremeno jeste.)

Stvar je u tome da je platforma na kojoj ti stoji vrh stopala sa prstima obicno meksa od tanusnog djona obicnih stikli bez platforme, tj kroz obican djon mozes da osetis beton po kome hodas, a kroz djon na platformu ne mozes nego osecas samo mekanu platformu.

Mislim da su zato udobnije.

Slican efekat kao sa platformama (mada ipak losiji) mozes da postignes ako u obicne stikle stavis neki od onih malih silikonskih ulozaka za stikle sto se prodaju u Liliju. (nadam se da nije reklama, tj da informacija moze nekom da bude od koristi... Meni svojevremeno jeste.)

Jel?Ok...verovatno...meni na tankom djonu novih čizmica ogrubi stopalo a uopšte nije visoka peta Nego opet mi nije jasno kako baš ovoliko visoke štikle za dan, ono ajd onaj ko ne radi, u kola i iz kola...za kafenisanje, pedikir, manikir...al onaj ko radi redovan br.sati kako može da izdrži toliku štiklu, makar i sa tom platformom

Jel?Ok...verovatno...meni na tankom djonu novih čizmica ogrubi stopalo a uopšte nije visoka peta Nego opet mi nije jasno kako baš ovoliko visoke štikle za dan, ono ajd onaj ko ne radi, u kola i iz kola...za kafenisanje, pedikir, manikir...al onaj ko radi redovan br.sati kako može da izdrži toliku štiklu, makar i sa tom platformom

Mini nema veceg konformiste od mene...ne dam da me nesto nazulja a stikle mogu da pogledam kao remek delo i tol'ko...ali...stikle sa platformicom napred su ziva udobnost...ne samo zbog amortizacije prednjeg dela vec kolika ti je platforma napred za toliko skratis stiklu pozadi...kada ja to kazem mozes slobodno da verujes jer na stikle ich navikla nisam...nema bojazni...mislim ima, smrknuce mi se kada prednje platformice izlete iz trenda...onda ce ponovo nastupiti crni i bolni dani:dash::mrgreen::heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back