Cipeliceeeeee

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...Valentino-va radnja u Via Condotti u Rimu...:mrgreen:

Nece me putevi voditi ka Rimu uskoro..nije u planu.Ali covek iz moje kuce putuje sledece nedelje u Italiju i ja mu kazem danas:
Ja:Vidi sandale...odlicne su...
On:Aha...
Ja:Bas bi mi trebale jedne takve..:)
On:Imas slicne..
Ja:mrstim se i preispitujem,znajuci da ni jedne crno bez lakovane nemam...
On:imas one sto sam doneo iz Dubaija..
Ja:Zute?:confused:
On:nisu one zute..tako su nesto bezkaste(izraz bezkaste mi je hit!)

Da skratim...Imam, da,iz Dubaija zute limun sandale na visoku petu...i ta peta je jedina slicnost sa ovima na slici...:besna::besna::besna:

...m idi tamo gde sam ti kazala, Andrea Fabiani kod Spanskog trga, izmedju 40 - 60 evra par...ima i stiklica i baletanki...proverano dobre...:heart:
Zapisano...;)
Imam sve na papiru što si mi pisala, samo dodajem... kako ću sve stići ne znam...:mrgreen::lol:
Nece me putevi voditi ka Rimu uskoro..nije u planu.Ali covek iz moje kuce putuje sledece nedelje u Italiju i ja mu kazem danas:
Ja:Vidi sandale...odlicne su...
On:Aha...
Ja:Bas bi mi trebale jedne takve..:)
On:Imas slicne..
Ja:mrstim se i preispitujem,znajuci da ni jedne crno bez lakovane nemam...
On:imas one sto sam doneo iz Dubaija..
Ja:Zute?:confused:
On:nisu one zute..tako su nesto bezkaste(izraz bezkaste mi je hit!)

Da skratim...Imam, da,iz Dubaija zute limun sandale na visoku petu...i ta peta je jedina slicnost sa ovima na slici...:besna::besna::besna:
Menjaj muža...;)

U ponedeljak vidim u Alpini u Merkatoru slatke braon cipelice, sa malom petom, onako za svaki dan. Kad sam ih probala imala sam utisak kao da sam šape svoje zamotala u najmekši oblačak na svetu.
Kupim ja to i sutra ih obujem na posao i brate, nije da su me baš unakazile, ali sam jedva čekala da dođem kući da se izujem :neutral:
Em mrzim kad mi se to desi, em mi se nikad nije desilo da je tolika razlika kad probam i kad nosim.

8521-832002-t.jpg

na ovaj fazon?

U ponedeljak vidim u Alpini u Merkatoru slatke braon cipelice, sa malom petom, onako za svaki dan. Kad sam ih probala imala sam utisak kao da sam šape svoje zamotala u najmekši oblačak na svetu.
Kupim ja to i sutra ih obujem na posao i brate, nije da su me baš unakazile, ali sam jedva čekala da dođem kući da se izujem :neutral:
Em mrzim kad mi se to desi, em mi se nikad nije desilo da je tolika razlika kad probam i kad nosim.

Raspolozenje svoje prelistaj.
Mozda nije do cipela :)

Mirka, ima li po trznim centrima ista osim baletanki, a da su pristojne cijene?
neke cipelice za proljece ljeto sa punom peticom i platformom?
ima slicica na prethodnoj strani... ima li ista onakvo?

Da budem iskrena ne znam .
Ne volim puniju petu , ne stoji mi iako imam jedan par cipela takvih samo sa otvorenim prstima. Zaletela sam se , zaljubila na prvi pogled, kupila i onda sam se odljubila do kuce.

Al idem sutra...prosnjuracu....nije mi tesko kad sam vec u akciji da osmotrim situaciju.
Ipak ono sto sam primetila je da u bg trenutno nema cipele ispod 5000 a da na nesto lice.
Cak i baletanke kostaju u proseku oko 5000.

Javicu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back