alal
Iskusan
- Poruka
- 6.613
lepe su, bez obzira na stiklu i ja bih ih nosila... evo mojih favorita za ovu zimu:
korset martinke

skoro savrsen oblik
ove ima da posedujem
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Auh, pa ja bih sve ove Martinke kupila... mozda bi se isplatilo otvoriti njihov butik... pa da nosim kao reklamu, i otpisem od poreza![]()

alal daj mi link od ovih zadnjih please
tnx

)
мартинке се клизају, тако да нису за зимско и кишовито време.
гитар тишрт за 19 бака.:headbang:![]()
+carina

мартинке се клизају, тако да нису за зимско и кишовито време.

nema carine ovde alal ja ih narucujem kod dragog ( US zonama ) pa mi ih on donese, mnogo cesto i free shiping iznad 50 dolara .
ono sto mi se najvise svigja to ne isporucuju kod nas u mk pa da da platim i u naturi ako treba , bar do sad, ali ne narucujem previse netom, samo ono sto nemogu da nadjem ovde i ponekad cizme ili cipele kojima nemogu da odolim![]()

Odakle ti sad to? Nemam takvo iskustvo.
iliti
A koja je to cipela bolja od Martinke![]()

da ne bude da ne moze na stiklu
![]()
![]()
![]()
i ko kaze da je leopard sara kic
![]()
Pa dobro, ni ja nisam nosila klasicne martinke, ali ove su mi bas zenstvene i zgodne za devojke koje ne zele da izgledaju kao mame. A pritom je ovaj djon neverovatno udobanMartinke ne nosim i nisam ih nikada nosila.To je meni nekako bangavo za devojke i ne zenstveno...

I tebi su ove bangave?Da, da, posebno ova dva poslednja para, koje je postavila CakiCoka =D