Cipeliceeeeee

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni se ove mnogo svidjaju, Fluevog:

lepe su, bez obzira na stiklu i ja bih ih nosila... evo mojih favorita za ovu zimu:
korset martinke :lol:
12763002.jpg

skoro savrsen oblik
2144_2_.jpg

ove ima da posedujem
12104001.jpg

fala ti

( dosad sam racunala kostaju 180 dolara sa shipingom oko 200 , ali to nije 170 eura kao sto sam sinoc proracunala nego 110 - 120 eura opet neznam tacno ................. buki ako si zasluzila sam :mrgreen: )

мартинке се клизају, тако да нису за зимско и кишовито време.

гитар тишрт за 19 бака.:headbang::D:dash:

ne sikiraj se mile to je americki , tj uk.trash... mi imamo tvoje ranceve i vojnu opremu koja nema sanse da se kliza :D

inace imaju nekoliko tipova djonova, oni "zuti" se valjda klizaju, ovi drugi ne...

nema carine ovde alal ja ih narucujem kod dragog ( US zonama ) pa mi ih on donese, mnogo cesto i free shiping iznad 50 dolara .

ono sto mi se najvise svigja to ne isporucuju kod nas u mk pa da da platim i u naturi ako treba , bar do sad, ali ne narucujem previse netom, samo ono sto nemogu da nadjem ovde i ponekad cizme ili cipele kojima nemogu da odolim :)

nema carine ovde alal ja ih narucujem kod dragog ( US zonama ) pa mi ih on donese, mnogo cesto i free shiping iznad 50 dolara .

ono sto mi se najvise svigja to ne isporucuju kod nas u mk pa da da platim i u naturi ako treba , bar do sad, ali ne narucujem previse netom, samo ono sto nemogu da nadjem ovde i ponekad cizme ili cipele kojima nemogu da odolim :)

Uuu, i ja bi sve ovako otplaćivala!!! :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back