ovako lepe cipele za neke extra svečane prilike bi trebala da ima svaka žena.....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

![]()
ovako lepe cipele za neke extra svečane prilike bi trebala da ima svaka žena.....![]()

One cizme od malo pre sto sip ostavila su preterane!Jako mi se svidjaju.I ove crne,lakovane salonke.Al ove zlatne su mi blago receno-kicheraj nevidjeni.Mnogo je jaka ova zlatna,tj boja starog zlata a to mi je grozno,jos plus ova snala "dijamantska".
Nego,znas li nekog ko svercuje onakve cizmaje?![]()

![]()
evo nekih lepoh čizama......onako baš lepih....![]()

ove predzadnje brown sa lastikama mi se svigjaju![]()

Dobre su i te Blanhikove
mada Cavalli je Cavalli......

![]()
evo nekih lepoh čizama......onako baš lepih....![]()

Za mene "Pradu"- a vi kako oćete!!!![]()
trazi druge , znam da imamo isti ukus ali....

Za mene "Pradu"- a vi kako oćete!!!![]()
kupljenotrazi druge , znam da imamo isti ukus ali....

Ja nikada necu zaboraviti loodilo u Manolo radnji u NY..Rasprodaja,zene se otimaju,red ispred,samo sto se ne biju-ko da je dzab.,Moj muz je dva puta izlazio da kupi vodu i nesto za gricnuti dok sam se ja jedva izborila za dva para...
Usli smo zajedno u radnju,ja kao osica resena da ne izadjem bez bar dva para a on van sebe kada je video cenu nekih cizama..Mucenik nije ukapirao da je naznacena cena bila bez snizenja...Obecao je i nije bilo nazad..
Posle mi je priznao da je razmisljao da padne u nesvest,da pozovu Hitnu pomoc al kaze nije bio nacisto koliko ce to da ga kosta..Sve i da je kolabirao i umro verujte mi da to niko ne bi primetio.Gazile bi zene u Manolicama preko njega opustenooo..![]()

tkacio:
tkacio:Meni je moj koji je inace u to vreme opusteno prevrtao po tudjim crevimaodma rekao da ce radije sacekati ishod negde u kafani
Kada mi je krenuo porodjaj ja ga zovem i kazem mu da me vode u porodiliste a on meni:Sta mene zoves,zovi kuma...(ginekologa inace)
Pa rekoh red je da te obavestim..tkacio:
tkacio:

raspale se jadne al sam morala da ih slikam za uspomenu i dugo secanje...Nikad vise...Hehehe.... mačko, naučila si- nikad doktor...![]()
Da se izvadim za mali off topic
Ove sam danas bacilaraspale se jadne al sam morala da ih slikam za uspomenu i dugo secanje...

Jao zene.. Danas sam bila u svojim snovima ali u javi. Nova radnja u Knezu, Aldo, preko 100 modela cizmi, cipela. Uglavnom 12cm stikle (moje omiljene).. Ne zna se koje su bolje.. Zamalo da se onesvestim![]()
Aldo je kanadska firma. To sam saznala pre tri godine kad sam u sred Kopenhagena kupila fenomenalne cipele od prevrnute kože i od sreće onako, usput, ćaskala s prodavačicom "kako je lepa ova danska obuća", kad ona meni: To su kanadske cipele...:???: