Cipeliceeeeee

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
V264142-1.jpg

ovako lepe cipele za neke extra svečane prilike bi trebala da ima svaka žena.....;)

V264142-1.jpg

ovako lepe cipele za neke extra svečane prilike bi trebala da ima svaka žena.....;)

One cizme od malo pre sto sip ostavila su preterane!Jako mi se svidjaju.I ove crne,lakovane salonke.Al ove zlatne su mi blago receno-kicheraj nevidjeni.Mnogo je jaka ova zlatna,tj boja starog zlata a to mi je grozno,jos plus ova snala "dijamantska".

Nego,znas li nekog ko svercuje onakve cizmaje?:lol:

One cizme od malo pre sto sip ostavila su preterane!Jako mi se svidjaju.I ove crne,lakovane salonke.Al ove zlatne su mi blago receno-kicheraj nevidjeni.Mnogo je jaka ova zlatna,tj boja starog zlata a to mi je grozno,jos plus ova snala "dijamantska".

Nego,znas li nekog ko svercuje onakve cizmaje?:lol:

Ma ok...i meni bi se ta zlatna više dopadala da je malo nežnija...ali eto nisu nas
pitali kakav će materijal koristiti.........:lol::lol:

eeee........da imam veruj da bi ga i ja angažovala, odma...jer su extra......baš.....:lol::lol::lol::lol:

Ja nikada necu zaboraviti loodilo u Manolo radnji u NY..Rasprodaja,zene se otimaju,red ispred,samo sto se ne biju-ko da je dzab.,Moj muz je dva puta izlazio da kupi vodu i nesto za gricnuti dok sam se ja jedva izborila za dva para...:(
Usli smo zajedno u radnju,ja kao osica resena da ne izadjem bez bar dva para a on van sebe kada je video cenu nekih cizama..Mucenik nije ukapirao da je naznacena cena bila bez snizenja...Obecao je i nije bilo nazad..:mrgreen:
Posle mi je priznao da je razmisljao da padne u nesvest,da pozovu Hitnu pomoc al kaze nije bio nacisto koliko ce to da ga kosta..Sve i da je kolabirao i umro verujte mi da to niko ne bi primetio.Gazile bi zene u Manolicama preko njega opustenooo..:lol::lol:

Ja nikada necu zaboraviti loodilo u Manolo radnji u NY..Rasprodaja,zene se otimaju,red ispred,samo sto se ne biju-ko da je dzab.,Moj muz je dva puta izlazio da kupi vodu i nesto za gricnuti dok sam se ja jedva izborila za dva para...:(
Usli smo zajedno u radnju,ja kao osica resena da ne izadjem bez bar dva para a on van sebe kada je video cenu nekih cizama..Mucenik nije ukapirao da je naznacena cena bila bez snizenja...Obecao je i nije bilo nazad..:mrgreen:
Posle mi je priznao da je razmisljao da padne u nesvest,da pozovu Hitnu pomoc al kaze nije bio nacisto koliko ce to da ga kosta..Sve i da je kolabirao i umro verujte mi da to niko ne bi primetio.Gazile bi zene u Manolicama preko njega opustenooo..:lol::lol:

Jooooj....:hahaha:

Ovo me podseti na ono kad se jedna moja prijateljica i koleginica porađala pre desetak godina. I sad joj kolege ginekolozi izađu u susret i dozvole da muž( koji uzgred, nije lekar!) prisustvuje porođaju. I da snima kamerom, tek novo-kupljenom spravicom koja je u to vreme bila pojam...Elem, dok su bili trudovi, muž i nekako...Ali, kad je porođaj krenuo- ona počela da vrišti, svi se uzmuvali a muž pao u nesvest. Kad je ona shvatila šta se desilo, samo viknula: Ne, ne dižite budalu s poda, ostavite ga dole! Gledajte mene!!!!
I oni je siroti poslušali- ostavili onesvešćenog muža na ledenom podu dok je nisu porodili...Tek posle njega prskali vodom...:mrgreen:

Ne briši, znam da nema veze s cipelama , mala digresija...

Meni je moj koji je inace u to vreme opusteno prevrtao po tudjim crevima:roll:odma rekao da ce radije sacekati ishod negde u kafani:)
Kada mi je krenuo porodjaj ja ga zovem i kazem mu da me vode u porodiliste a on meni:Sta mene zoves,zovi kuma...(ginekologa inace)
Pa rekoh red je da te obavestim..:otkacio::otkacio:

Meni je moj koji je inace u to vreme opusteno prevrtao po tudjim crevima:roll:odma rekao da ce radije sacekati ishod negde u kafani:)
Kada mi je krenuo porodjaj ja ga zovem i kazem mu da me vode u porodiliste a on meni:Sta mene zoves,zovi kuma...(ginekologa inace)
Pa rekoh red je da te obavestim..:otkacio::otkacio:

Hehehe.... mačko, naučila si- nikad doktor...;)

Da se izvadim za mali off topic;)
Ove sam danas bacila:cry::cry::cry:raspale se jadne al sam morala da ih slikam za uspomenu i dugo secanje...

Ove su simpatične. Vidiš, ja ti ravnu obuću ič ne volim. Samo štikla. Od ravne imam jedne nike patike i to je sve...E, sad, pošto malo malo pa negde putujem, a tamo nešto mora da se gaza i obilazi, zaklela sam se da ću sebi kupiti jedne ravne. I kupim prošle godine neke Batine srebrno-sivkaste-šućmuraste ravne cipele-patike...I obula ih jednom, dvaput...:confused: Nisam to ja...
Sad se kanim da kupim neke Geox-ove.Ubedila sebe da će te da mi (bar malo) spase noge...:confused:

Jao zene.. Danas sam bila u svojim snovima ali u javi. Nova radnja u Knezu, Aldo, preko 100 modela cizmi, cipela. Uglavnom 12cm stikle (moje omiljene).. Ne zna se koje su bolje.. Zamalo da se onesvestim :rumenko:

Aldo je kanadska firma. To sam saznala pre tri godine kad sam u sred Kopenhagena kupila fenomenalne cipele od prevrnute kože i od sreće onako, usput, ćaskala s prodavačicom "kako je lepa ova danska obuća", kad ona meni: To su kanadske cipele...:???:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back