Cipeliceeeeee

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nego devojke....jeste li do sada kupovale preko neta.........:???:koliko je to
sigorno.....i da li je to baš kvalitet kakav tamo navedu...ili kupiš ko mačku u
džaku pa šta ti bog da.........:mrgreen:

nisam to do sada radila, a i nešto me strah.....ono dati sve podatke i br kartice...ima
raznoraznih varalica tu...ili sam ja to samo bzvz u strahu.........:think:

16_sprin220781_125433_lg.jpg

16_sprin220781_44670_lg.jpg

16_lucch230441_130895_lg.jpg

16_earth221991_21495_lg.jpg

16_dunha165316_32637_lg.jpg

trece i ove sandale zadnje su za mene to ne diraj :mrgreen: a od ostalog ja stvarno neznam sta prvo da narucim samo prve u drugom postu su malo skuplje sve druge su od 100 - 150 dolara ( znaci najvise do 165 dolara sa shiping troskovima) , a stici ce navreme pitala sam :)

Neko je postavio ovde pitanje o kupovini preko neta,zanima me dal znate dal se moze naruciti nesto preko sajta Victorias secret,a da to eventualno i stigne...:confused:

jesam ja pitala...al niko mi ništa ne reče....tako da još nemam nikakvu informaciju
ni jel pametno tako kupovati, ni stigne li ta roba ikad....i svašta još, ali tajac.....:(

E, molim vas zene za savet: trazim nekog dobrog&postenog obucara u Beogradu, imam neke posebne prohteve sto se tice obuce pa ako neko moze da me uputi! Znate ono, da ume covek da napravi i nesto sto ne izgleda kao da sam ukrala babi iz ormara. I kako se krecu cene u pomenutoj "industriji" :) Hvala puno puno puno!

A sto se tice same teme, hm, uvek sam kuburila s obucom, nosim 41 a to vec spada u kvazimodo kategoriju za zene :evil: Sreca pa postoje starke koje mogu itekako lepo da izgledaju i u toj velicini...samo sto ih ja veoma brzo unistim pesacenjem. A elegantnije varijante moraju da imaju bar neku malu petu da ne bi izgledale kao camci :confused: Aaaaaa, blago vama s malim stopalima, nemate pojma :D gledam ove grdne rasprodaje po gradu al' nema tu nista za mene........ preporuka: outlet od Skechersa na Bulevaru, tamo negde preko puta Djerma, kraj Legendovog outleta.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back