Cipeliceeeeee

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
alal, mozes li, molim te, da postavis link za onaj par ispod korset martinki, nikako ne mogu da ih nadjem na sajtu?

I zna li neko da li mozda ima ovih korset kod nas u urban shopu?

Martinke ne nosim i nisam ih nikada nosila.To je meni nekako bangavo za devojke i ne zenstveno...[/QUOTE]

ti se onda uvuces u neki fini zenstveni outfit da udaris kontru... ja bas volim kada detalji ili obuca odudaraju od haljine, od ostatka garderobe...

I ja volim kontru... ali camper je maximum koji mogu da prihvatim..
Camper je za vecite devojcice...:)

Sori, ja sam skroz corava, pa bile su odmah do ovih korset =D i kostaju samo 75$ :O
Ma, ja imam problem sa martinkama, treba mi medjubroj =(, ali za ove ima vala da nosim deblje carape =)

Ove su mi zanimljive, ali nisu moj stil =)

11436401.jpg

e, ja imam vake, al zelene..
ali korzeet martinke su :heart: joj

Martinke ne nosim i nisam ih nikada nosila.To je meni nekako bangavo za devojke i ne zenstveno...

razumem te... zavisi od definicije zenstvenosti... i ukusa, naravno... ja recimo kada vidim cipele koje vi ovde uglavnom kacite, neke stiklice, kaisici, stras, lak i tako to -meni je to previse klasicno, da ne kazem staromodno... tako su se doterivale moja baka (i prabaka, verovatno), moja majka, moje tetke... iako vec imam i tetku (najmladju) koja je bila hipik... meni je nekako nemoguce da uz to kako zivim, sta citam ili slusam, u dvadeset prvom veku oblacim kao na pocetku dvadesetog... nije nikakva osuda, nego razmisljam naglas... vidim ja damske cipele koje mi se svide, samo ne vidim sebe u njima (u stvari, videla sam sebe u par prilika, stoji mi :) ali to je obuca za neke posebne prilike)... ali inace je sve to - stikle, mnogo nakita, uska odeca za mene nekako nazadnjacki: nit mogu da potrcim, niti mogu da hodam satima... u stvari skoro nista od onoga sto mi pomaze da se osecam jako i slobodno :)

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back