gost 52128
Iskusan
- Poruka
- 6.693
Aaaaaa, blago vama s malim stopalima, nemate pojma![]()
Ma nije tako
to ti je ko kovrdzava kosa i ravna kosa, svako bi ono sto nema... meni se uglavnom svidjaju cipele koje uopste ne prave ispod broja 41 (tj. muske) ...Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aaaaaa, blago vama s malim stopalima, nemate pojma![]()
to ti je ko kovrdzava kosa i ravna kosa, svako bi ono sto nema... meni se uglavnom svidjaju cipele koje uopste ne prave ispod broja 41 (tj. muske) ...
Dobro me podseti..evo odmah..a zamalo da krenem kuci bez slika...Mačka , da uzme aparatić i rukice i da poslika modele , kako bi sirote članice naše grupe mogle da se malo izdopinguju ! Unapred zahvalna ...

oko 170 sa sve troskovima
e, cici, el znas ti da rachunjas?
manje vise .........rekla sam pogore ....da se ogradimnemo.. ja cu tamo sve pomiriti, pa nikom vise nece biti zanimljivo

znam zasto?

e, rachunjaj onda da cu te jeb...
kiki, kako sam te zaebo
znam zasto? pa zar nije toliko okvirnomanje vise .........rekla sam pogore ....da se ogradim

Ma nije takoto ti je ko kovrdzava kosa i ravna kosa, svako bi ono sto nema... meni se uglavnom svidjaju cipele koje uopste ne prave ispod broja 41 (tj. muske) ...[/QUOTE]
takodje... a s obzirom na visinu, bolje bi mi stajale cipe 41, ovako mi noga povremeno izgleda nekako zipovano![]()
takodje... a s obzirom na visinu, bolje bi mi stajale cipe 41, ovako mi noga povremeno izgleda nekako zipovano![]()

Ova prva Mackina fotka me je vratila u detinjstvo - Vrbica, lakovane cipelice i koncane dokolenice, one sa rupicamaNesto...![]()