Cipeliceeeeee

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A Pusi imas i ti hit iz cca 2006:lol:
A tacno se secam kad sam kupovala, bile su svetlo plave i zute. I ja uzmem zute, puko me trip. Nosile ih te godine i sledece je bilo- kanarinac:mrgreen:
Al vidim sad moderno zuto i jarke boje.

Hvala Affro:)

:rotf: Pa i moje su iz 2006 :lol:
I to sam ih dobila za dž, imala sam mogućnost da biram jedne cipe iz tadašnje Laki lajna na Terazijama, i ja htela neke druge, nije bilo broja, pa neke treće, isto mi bile velike i na kraju reko aj da se izdrkavam kad je za dž! Daj roze! :lol:

jao vazdusasta,hvala ti,na te sam mislila.mnogo su slatke.inace ja nikada ne koraknem u cipelama,probam dok sedim i gotovo,a kamoli da se prosetam kod njih gde su im cipele vezane jedna za drugu ko kucici.
jesu li krute ili sta?

Djon se ne pregiba kako valja...samo je on nevolja...probaj, mozda ces imati vise srece...inace i ja mislim da su za strapac (ako znate sta to znaci) dusu dalo...

Trojanka@
... ja sam doslovno navucena na Ipanemu, ruku na srce moji palcevi su k'o odvojeni od stopala, mnogi ljudi su mi se zalili da ih zuljaju njihove japanke izmedju prstiju...

...evo nadjoh ove sto sam uzela...samo moram priznati da su lepse uzivo...

http://www.ipanemaflipflops.co.uk/women/ipanema-gisele-bundchen-admiral-flip-flop-gold.html

Imam ja takve gumene crne za plazu. Fensi su, samo se znoji noga. Al nisam vam sad otkrila Ameriku, :lol:
A jel znate da se u Crocsu UOPSTE ne znoji noga:) To mi je bilo :eek:

Trojanka,
pretpostavljam da imas one klas. Crocs - kao klompe..

Ja se tako dvoumim da li da ih kupim..kad gledam druge u njima - na nozi izgledaju nekako..bzvz..
Dobre su jer su anatomske, mogu da se otkuvajaju :lol: itd. a meni bas treba nesto anatomski jer su mi moje Grubin papuce na izdisaju
a ne bih ih opet kupovala - teske su mi.

Da, imam klasicne i to bez rupica, jer su mi trebale za posao. Zamenila sam njima Birkenstock, koje sad do tada nosila, a koje su nemacka verzija Grubina. http://www.birkenstock.co.uk/
I verujm mi da mi je svanulo! Ne mogu da se porede, barem za mene.

...jel ovo ima uopste negde kod nas, ja imam Grubini japanke, i meni su teske, pa ko Waterfall, jedva cekam da skroz propadnu, al su izdrzljive
vec im je treca godina....

Sive baletanke iz kojih ne izlazim otkako sam kupila...i jucerasnji "ulov"...kozne, udobne, doduse, za sad po stanu, dok ne otopli jos...u moru vrtoglavo visokih peta i ultra ravnih, ove, klasicne me bas obradovale... :)

Prilozi

• DSCN5655.jpg
    DSCN5655.jpg
    48,6 KB · Pregleda: 39
  • DSCN5633.jpg
    DSCN5633.jpg
    51,8 KB · Pregleda: 40
Da, imam klasicne i to bez rupica, jer su mi trebale za posao. Zamenila sam njima Birkenstock, koje sad do tada nosila, a koje su nemacka verzija Grubina. http://www.birkenstock.co.uk/
I verujm mi da mi je svanulo! Ne mogu da se porede, barem za mene.

Znam za Birkenstock, ali cini mi se da ih ovde nema :confused: (meni treba nesto za kucu..ne znam da l su Crocs ok..)

Egreta
super su ti baletankice, posebno sive :ok:

Premda ne obećavaju puno na slici, mislim da ove sandalice stoje preslatko na npzi, njih bi se definitivno usudila da pokažem i predložim Oliviji Palrmo, ut sako boje ovih, da ij tako nazovem, kamenčića. Giuseppe Zanotti, ladies! Cena jedne godišnje školarine za fax na mnogim državnim fajkultetima.

thing.24562082.l.jpg

Djon se ne pregiba kako valja...samo je on nevolja...probaj, mozda ces imati vise srece...inace i ja mislim da su za strapac (ako znate sta to znaci) dusu dalo...

Trojanka@
... ja sam doslovno navucena na Ipanemu, ruku na srce moji palcevi su k'o odvojeni od stopala, mnogi ljudi su mi se zalili da ih zuljaju njihove japanke izmedju prstiju...

...evo nadjoh ove sto sam uzela...samo moram priznati da su lepse uzivo...

http://www.ipanemaflipflops.co.uk/women/ipanema-gisele-bundchen-admiral-flip-flop-gold.html

Preslatke su, ja idem za vikend do Ušća da kupim neke iz te kolekcije, jako su udobne, super stoje, ma, suma sumarum, sjajne :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back