Cipeliceeeeee

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
thing.24861870.l.jpg
thing.25683040.l.jpg

I, naravno :heart:

thing.26180962.l.jpg

Savršene!!!:heart:

Koja marka? Cena? Gde se mogu naći?
Megi, daj nam malo detaljnije to... ;)

Drago volje čičak, ali pojma nemam o tim informacijama.

Volim da brljam po netu u potrazi za tim sličicama, opušta me i naiđem na sijaset interesantnih ideja, ali ne nalazim i te podatke tamo odakle kačim slike.

Obratiću više pažnje ubuduće, obećavam, neću samo da ih kačim nasumice, ako već ima detalja o njima.

A možda malo postaje dosadno da kačiš tako nasumično pošto sve imamo gugl...
Ma ćuti maco... baš su dobre... i ne kači uopšte puno... ;)
Kačim samo one koje mi se mnogo, mnogo dopadnu, pa imam želju da te slike podelim i sa ostalima. :)

Samo kači megi... ovo i jeste tema o cipelama...
A uskoro idu mature, apsolventske, diplomske večeri... svima nam treba dobra ideja i predlog...;):ok:

Čičak, hvala što si mi izašla u susret. :) Cipele su moja velika ljubav i, pošto prijatelj moje porodice ima fabriku istih i dva puta sam dizajnirala sebi po par, volim da tražim slike po netu, posebno sandala.

Okačiću slike kada odem kući na leto, prvi par koji sam nacrtala i realizovala sam nosila za malu maturu. Drugi mi je ovde, ali je prilično jednostavan, letnji, ništa senzacionalno, njega nisam crtala, već sam birala samo koji će đon ići, ukras i kaiš.

Posto je ovo tema o cipelama, mislim da je najbolje da moje pitanje postavim bas ovde (da ne otvaram novu temu). Zapravo, na Bulevaru u jednoj prodavnici, pronasla sam lakovane martinke, na zalost nemam sliku, ali bas su lepe.....Mene zanima vase misljenje, da li je pametno da ih kupujem, posto se plasim da moze da se desi da se lak brzo oguli ili ispuca, izgrebe, narocito zimi. Zapravo nemam iskustva sa lakovanim cipelama, kva su vasa iskustva?

...ja kupih troje cipelica...zapravo srebrnkaste sandale za more, onako imaju par cm platforme, ne vise od 3-4cm rekla bih...espadrile kakve je nosila moja baka i jedne platnene patike u mornarskom stilu, rekoh da ispratim nesto trend ali nisu narocito udobne samo lepo izgledaju...

...znaš, ja sam za ovaj sajt saznala ovde na forumu...Ne usuđujem se još ništa da naručim - da mi ne bi bila dara skuplja od mere! (mislim na ono- da nešto što košta npr 100 dolara , na kraju platim troduplo sa carinom...):think:

vazdušasta, al slikni te srebrne sandale, ako te ne mrzi :)

...ne mrzi me, naravno....prevrnula sam grad u potrazi za necim poluravnim u neutralnoj boji i cvrc, nigde nista, ili bukvalno bez djona ili 10cm iznad zemlje...krenula da kupim jedne u Office radnji a neka muka me stegla jer je trebalo da dam skoro 4000 na platnene kickersice isprane boje, pogledam malo bolje i vidim ove za 2600 dinara...nije mi se svidela bez podloga ali na bosu nogu se ona i ne vidi jer se utapa u boju mesa...lagane su kao pero za svaki dan...

1007_pew.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back