Cipeliceeeeee

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Oko 3100 su, al' im ne znam marku :confused: Šteta, precakane su :zaljubljena:
thing.17583696.l.jpg

Čičak, idem da kupim štikle za bratovljevo venčanje ovih dana, nemam ideju šta bih, obići ću baš dosta radnji... Reci mi šta tražiš, ako vidim nešto zanimljivo da ti javim šta sam našla... :)

Mislim, ako sam po slikama pogađala tvoj ukus i stil...

Čičak, idem da kupim štikle za bratovljevo venčanje ovih dana, nemam ideju šta bih, obići ću baš dosta radnji... Reci mi šta tražiš, ako vidim nešto zanimljivo da ti javim šta sam našla... :)

Mislim, ako sam po slikama pogađala tvoj ukus i stil...

Tražim papuče ili sandale, na štiklu... da ih mogu nositi i na posao i u šetnju, grad... ovako nešto... na taj fazon... lagane, a elegantne... ;)

Javi šta si našla i videla... srećno... ;):D

Tražim papuče ili sandale, na štiklu... da ih mogu nositi i na posao i u šetnju, grad... ovako nešto... na taj fazon... lagane, a elegantne... ;)

Javi šta si našla i videla... srećno... ;):D

Jao, što su lepe... :aha:

Važi, javiću ti ako nađem nešto vredno pominjanja. :)

Hvala, već sam jednom obišla ceo tržni centar u mom rodnom gradu i sve ostale butike, zevala sam i gledala cipele. Nema, doslovno, ništa...

Au, što sam našla dva para štikli - 12cm, khm, khm, neka radnja blizu P. S.-a na Terazijama, ne znam joj ime, po 3999din, su, a kakve su, posebno ove jedne... :eek:

Ne mogu vam to opisati, ako kupim, slikaću :zaljubljena:

P. S. Videla sam OČAJNU kopiju onih mojih Miu Miu iz sveta snova, došlo mi da :rida: od muke :confused: :neutral: :(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back