medved_bg
Elita
- Poruka
- 15.540
U Zari u Atini.
Znači ovde će biti bar 120.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U Zari u Atini.

Ja stvarno ne znam kakve su cene u Zari u BG-u.Znači ovde će biti bar 120.
Jeste skupa,narocito kad ovde dodje do kraja snizenja pa je spuste ohoho.ali obuća u zari je standardno skupa, tj cenim da uopšte nije srazmerna kvalitetu i onda ih bojkotujem
mislim ok je dati novac za obuću, ali kvalitetnu

...Mozda gojzerice?...
![]()

...Mozda gojzerice?...
![]()

Ahaha. Jao meni lice na kopita
![]()

Ja stvarno ne znam kakve su cene u Zari u BG-u.
Znam da je Mango u BG-u skuplji nego Mango u Atini.

ali obuća u zari je standardno skupa, tj cenim da uopšte nije srazmerna kvalitetu i onda ih bojkotujem
mislim ok je dati novac za obuću, ali kvalitetnu
...O, da...Jedne od onih neodoljivo pomerenih cipela koje imaju tendenciju da prirastu za srce...
![]()
![]()

...O, da...Jedne od onih neodoljivo pomerenih cipela koje imaju tendenciju da prirastu za srce...![]()
Koje su, tj cije su molim te. Ocem da probam.
Mnogo bolje izgledaju na osobi nego same slikane. Deluju udobno ali ruznjikavo (simpaticne)

... U pitanju je (Azzedine) Alaïa...U pravu si, veoma su udobne (kada se od visine potpetice oduzme visina platforme, potrebno je savladati relativno prihvatljivu visinu stikle od 9cm, a stopalo se nalazi u veoma udobnom polozaju zbog blago podinutog vrha cipele)...Steta sto nisu pristupacnije, ali kako su duboke cipele i cizmice na snir nalik gojzericama/alpinistickim cokulama/"Kanadjankama" veoma aktuelne ove sezone, na trzistu trenutno ima dosta slicnih modela, sa manje ekstremnom platformom i cenom...Neke od tih modela su postavile @Annabel Lee i @Alex-GR...Mislim da su duboke cipele i cizmice (booties) bolji izbor za jesen i prve zimske dane od klasicnih cipela, cak i kada je posao u pitanju (ima odgovarajuci modela koji zadovoljavaju i nastrozi dress code)...
http://www.google.com/url?sa=t&sour...TGy5SLlLg&sig2=stP-4bcYoawC6KA9d2xs9A&cad=rja
http://www.google.com/url?sa=t&sour...TGy5SLlLg&sig2=stP-4bcYoawC6KA9d2xs9A&cad=rja
$1,480

Nine West ima i u Atini,al' po onome sto sam videla, prilicno su skupe.