Festomanka
Aktivan član
- Poruka
- 1.053
ajd bar mi dizanje nogu ide od ruke,ako vec smatrate da nemam ukusa.....lol
o ukusima ne raspravljam.. ali ja licno, nista od toga ne bih obula, jednostavno nije moj fazon...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ajd bar mi dizanje nogu ide od ruke,ako vec smatrate da nemam ukusa.....lol

Jooj, bila sam juče sa ćerolinom u Delti, i videla baš lepih cipelica...
Najviše mi se svidele jedne booties u Stradivariusu, al' me bilo stramota da ih uslikam...

zimske kozne cizme postavljene zecjim krznom zvane "ljubav na prvi pogled,sex na drugi"...odmah sam ih "navukla"na sebe lol![]()
Nesto gadnije skoro nisam videla.
a meni rekli da se ovde opusteno kace slike....da nema zluradih komentara....ah,sta ces...
ja kacim svoje,a ne tamo iz nekih kataloga ,pa kao imam ukusa....i tako to
ajd' necu vise,a bas sam htela jedne prelepe nike air max cizme...drugi put.
zimske kozne cizme postavljene zecjim krznom zvane "ljubav na prvi pogled,sex na drugi"...odmah sam ih "navukla"na sebe lol![]()

Šta ste napale devojku što kači slike?!![]()
neverovatno. a kakvih tek imam....
neverovatno. a kakvih tek imam....
mozda je fazon da se po netu traze neki "poznati brendovi" pa se kace u stilu "e ove mi se svidjaju",a one kostaju i po 500 evra ....
a tek patika sto imam,bar 15 pari, nisu sve novi modeli,ali su sve lepe "meni"
dobro ,dobro...odoh ja na ljis.....
al' moracu bundu od nerca da okacim,nije mi u stanu trenutno,kod kuce mi je![]()
Ma samo ti kači bobice... kači sve... mi ovde volimo da gledamo cipelice...![]()

Ili...naša mala pasija...
Volimo ih pa ih kupujemo i kad nam stvarno trebaju i kad nam uopšte ne trebaju , i kad je to peti roze par , i kad već imamo slične, i kad uopšte nisu naš fazon , i kad su toliko skupe da ne možemo da ih priuštimo, ali i kad su toliko jeftine da je glupo ne kupiti ih...
Danas ...gurajući svoj najnoviji par u orman za cipele shvatih - orman je već premali da ih sve primi...
I zato otvaram ovu temu ..da Vas pitam - kad je dosta ?
I ako je vaš odgovor nikad , onda zašto nam ih nikad nije dosta...šta je to u cipelama što nas čini tako neracionalnim???
I još ovo ...slikale smo garderobu, raznorazne modne detalje , ajde da slikamo i cipele , da vidimo šta nosimo i koliko se po tom pitanju razlikujemo...
Žene , kupoholičarke , cipelomanke...navalite !ops: