Cipeliceeeeee

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ZCAR091_MAINTHUMB.jpg
ZBGM042_MAINTHUMB.jpg
ZBJ099_MAINTHUMB.jpg
ZPH133_MAINTHUMB.jpg

Pa cekaj koju obucu trazis, letnju, jesenju ili zimsku??

Meni treba jesenja ...imam cizme i sandale , ovo srednje mi nekako nikad nije trebalo obzirom da sam po kisi obicno nosila gumene cizme sto je bilo adekvatno za setanje psa i odlazak do prodavnice ili vrtica.

Al sad se situacija okrenula i u problemu sam sto se tice obuce .

Meni treba nesto izmedju... Nemam pojma...
Htela bih jedne lepe salonke, onako za izlaske, i jedne poluduboke cizmice... Ali sa visokom stiklom.
Ali jos se nije desila ljubav na prvi pogled... :)
Za svaki dan imam nekoliko para, takve vise ne trazim.

Ja sam videla u Bershki lepe salonke. Lakovane sa malom stiklom, moderne su, mogu i da pantalone i na farmerke. Nisu skupe- 2500.
Meni trebaju za posao, ali mislim da cu ih nositi i ovako.
Slikacu, pa ujutru kacim sliku.

A daaaaaaaaaaaaa...tacno ...al zar to nije bilo prosle sezone ???
Bile su bez kozne u prolecnoj , mnogo su bile lepe...al ja nesto imam problem sa kupovinom obuce u zari ...nesto mi to ko da kupujem hleb u mesari .

Ne, to su nove, mislim da su oko 7, 8, 9 hiljada. Prava koza, tako da... nemoj da se brines. Batine cipele su izvikane, a meni su jako neudobne. I to ne kazem samo ja, vec dosta mojih drugarica. :)
A Zara ove godine definitivno ima najlepse cipele od ovih pristupacnijih. :)

Sjajne su, imam ih u crnoj boji... Stikla 15 cm, ali su prilicno udobne. :)

Ove ja nosim ovih kišnih dana...:D

Lepe su... planiram i ja da uzmem takvo nesto, definitivno je u modi ove sezone.

Ne, to su nove, mislim da su oko 7, 8, 9 hiljada. Prava koza, tako da... nemoj da se brines. Batine cipele su izvikane, a meni su jako neudobne. I to ne kazem samo ja, vec dosta mojih drugarica. :)
A Zara ove godine definitivno ima najlepse cipele od ovih pristupacnijih. :)

Sjajne su, imam ih u crnoj boji... Stikla 15 cm, ali su prilicno udobne. :)

Lepe su... planiram i ja da uzmem takvo nesto, definitivno je u modi ove sezone.

Meni se u Zari svake godine sve više i više sviđa obuća... ali bogme nisu ni jeftini...
Bata ove godine nema ništa lepo... bar za mene, a pokušavala sam isčeprkati bilo šta, i nema šanse, ne bi ih nosila, da mi poklone, baš su nekako bzvz ove godine... a razočarala sam se, jer su me jedne njihove sandale ovog leta ubile, koliko su neudobne...

Ove sam ja uzela zimus(ili prošle zime:think:) i nisam ih nosila uopšte, nisu mi se uklapale ni uz šta... ali zato ove godine ih ne skidam... za ovo vreme su super...;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back