Cipeliceeeeee

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ali ne možeš reći da nije kvalitetna ako nikad nisi probala...
Ja imam jedne sandale, one sive na vrtoglavu štiklu, i udobne su do bola, mogu trčati u njima... dok me dvoje novih batinih ubijaju posle 5 minuta...;)

pa ok,nisam ih kupila ali sam probala neke baletanke davno i delovale su mi neudobno i nekako neubedljivo, upravo nesrazmerno ceni, možda grešim, al to je moj utisak

a u bati sam našla čizme, fenomenalne, samo što kada se malo bolje zagledaš vidiš kako se bukvalno odlepljuje djon : I

To se desava sa Batinim cipelama vec duze vreme.
Ili se vidi lepak, ili je odlepljen djon ili imaju neke ogrebotine , cini mi se da ovde stize neka druga klasa obuce , bas su lose.

Htela sam da kupim prosle godine jedne mnogo lepe slicne ovima sto cicak nosi ovih dana bile su oko 9000 din al su potpuno bile umazane lepkom i krivo stepane. I to ne jedan par nego sve .

Nine west su skupe kad s epojave, al Kvinski stize na rasprodaje :) tad su stvarno povoljne.

A kvalitet, sta znam, ja sam par godina kupovala isti model (po dva para, crne i brao) na rasprodaji (2 para za cenu jednog) jer mi je taj model bas odgovarao -obicne na sniranje cipele, 7-8 cm stikla, od onih sirih - dok mi nisu dosadile :) jos imam poslednja dva para.

Imam i neke kao salonke, OK su. Al ne znam za novije modele.

Danas naletela na njih, usput. Bilo snizenje sa 80 na 35e. Nisu nesto narocito, skroz su obicne. Ali jako udobne.
gjjkjhgkjh.jpg

jel' se ovo jos nosi? sad ih nadjoh .... kupila sam ih pre godinu dana.

mislim...za ponekad...
Vrlo nesvakidadšnje cipelice, št ih ne bi nosila? Mada uz njih moraš neku isto toliko neobičnu garderobu...:)
e ove volim.....mnogo
Te bi ti otela pod odmah, volim takve potpetice...:ok:
imam i ja normalnih cipela,evo ove npr za svaki dan,kozne su, bile su bas jeftine...i tako

Taman mi ovako nešto treba sad za jesen...:super:

hvala:rumenko:, izgleda da je ovde malo "pitomija" sredina,ja se obicno zezam na ljisu
imam jos jedne blesave cizme,mnogo dobre,kupila sam ih pre nekih 5 godina,kozne sa krznom od zeca,sportske,nisu elegantne,jos onda su kostale 15 hiljada,nisu mi ovde u stanu,kod mojih su kuci. cim ih donesem ,kacim sliku. u njih sam zaljubljena:aha:

hvala. ne zahtevaju nikakvu posebnu garderobu,satenske su,obicna crna haljina i super izgledaju...

nasla sam i ove,kristijan dior....e ove su vec kostale,ali idu na sve. neverovatne cipele. obicne,a neobicne.
bar meni...kad god ih obujem znam da necu promasiti "stajling"....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back