Nemesis
Buduća legenda
- Poruka
- 33.230
Ja ne mogu da tvrdim da je istina,nisam ih kupila pa ne znam,al' drugarica mi kaze da nisu bas najkvalitetnije,za cenu koju ces platitiA kakav je kvalitet ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja ne mogu da tvrdim da je istina,nisam ih kupila pa ne znam,al' drugarica mi kaze da nisu bas najkvalitetnije,za cenu koju ces platitiA kakav je kvalitet ?
Ali ne možeš reći da nije kvalitetna ako nikad nisi probala...
Ja imam jedne sandale, one sive na vrtoglavu štiklu, i udobne su do bola, mogu trčati u njima... dok me dvoje novih batinih ubijaju posle 5 minuta...![]()
tad su stvarno povoljne.
jos imam poslednja dva para.Danas naletela na njih, usput. Bilo snizenje sa 80 na 35e. Nisu nesto narocito, skroz su obicne. Ali jako udobne.
Pogledajte prilog 85520
Ja te skroz obične, a udobne najviše volim za svaki dan, super su i cena je povoljna...

Vrlo nesvakidadšnje cipelice, št ih ne bi nosila? Mada uz njih moraš neku isto toliko neobičnu garderobu...jel' se ovo jos nosi? sad ih nadjoh .... kupila sam ih pre godinu dana.
mislim...za ponekad...
Te bi ti otela pod odmah, volim takve potpetice...e ove volim.....mnogo

imam i ja normalnih cipela,evo ove npr za svaki dan,kozne su, bile su bas jeftine...i tako

, izgleda da je ovde malo "pitomija" sredina,ja se obicno zezam na ljisu
jel' se ovo jos nosi? sad ih nadjoh .... kupila sam ih pre godinu dana.
mislim...za ponekad...
imas i razloga da ih volis mnogo,prelijepe su...e ove volim.....mnogo

ove su mi neobicne,simpa za odredjene prilike...nasla sam i ove,njih nosim samo kad se zahebavam....
aa,ove su mi super za svaki dan,ovakve neke trazim za fakultet...imam i ja normalnih cipela,evo ove npr za svaki dan,kozne su, bile su bas jeftine...i tako