Cipele

• Začetnik teme Začetnik teme proka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nisu čarape, one su sunđeraste...zato me i asociraju na Ugusice. 😁

meni ni oblikom ne lice na pancerice. a inace su gumene skroz, samo su prevukli textil i eko kozu. neko rece na ana forumu mislim da su zapravo one od livene gume (radjenje iz 1 dela), kao cizme koje proizvodi tigar, zato se i vode kao vodonepropusne.

ja imam bundicu od ovcijeg krzna, od osisane ovce. bas ce se lepo uklopiti sa medvedjim sapama, kako ja zovem ovaj tip cizmi. :lol: i jos crvena torbica :rotf:

ako ne pustaju vodu kupicu i braon pred ng....ako bude akcija, a bice. za manje od 3 hiljade po paru cizmi izdrzace 2 sezone, a za njih tek dolazi vreme sad. mislim da nisu super trajne (vidjala sma ih cesto na devojkama i zenama po gradu, prepoznajem opozit modele), ali sta me briga ne kupujem ih za vecnost.

Pogledaj ima li u Deichmanu ona mašina da ih impregniraš, ja sam prošle godine propustila čizme kroz to i nisu propuštale.

meni ni oblikom ne lice na pancerice. a inace su gumene skroz, samo su prevukli textil i eko kozu. neko rece na ana forumu mislim da su zapravo one od livene gume (radjenje iz 1 dela), kao cizme koje proizvodi tigar, zato se i vode kao vodonepropusne.
Je'l Ugusice pustaju vodu ili ne? Ako su gumene, ne bi trebalo.
Ja dileja,...krenula jutros u kožnim čizmama po snegu. :roll:

Poslednja izmena:
Je'l Ugusice pustaju vodu ili ne? Ako su gumene, ne bi trebalo.
Ja dileja,...krenula jutros u kožnim čizmama po snegu. :roll:

ne znam....za original australijske kazu da porpuste po beogradskoj bljuzgi, jer su predvidjene za australiju gde su zime suve. da su mekane, ali bukvalno ko patofne i tople i skroz su kozne i postavljene pravim krznom, ali da se desi da puste. i skupe oko 300 evra ili mozda manje na akciji.

a ove opozitove imam pravo da reklamiram ako puste.

mene original i ne zanimaju, prvo jer su 300 evrica, drugo za mene u srbiji nema broja, morala bih za broj da vidim da narucujem iz australije ako imaju.

ove opozitove su skroz gumene samo su da bi bile nosive i za druge prilike osim za lov i ribolov prevucene eko kozom i unutra je stavljeno krzno.
Moje su skroz crne, klasičan model.Baš kad zagledaš vidi se da su gumene, mda su nečim presvučene kod stopala.Izgleda k'o zamaskirana guma. 😁
Fora s gumenjacima je što je to vanjska obuća, nosi se napolju.Čim u gumenjacima sediš napr.u kancelariji, postaje neizdrživo.I samo su za kišu, nisu ni za suvo vreme, niti za sneg (zimi hlade noge, leti greju).

kad sam povredila prednji ukrsteni ligament, isla sa mamom po nove uloske u rudo. i tamo nekom klincu roditelji preuzeli i obuli korektivne cipelice. ono jadno dete vristi, udara nogicama, oce da ih izuje. kaze meni mama- tako isto si i ti. mislim se ja sto maltretirate to dete, i onako nece pomoci nista, evo ja zivi dokaz. :lol: posle toliko korektivnih cipela, vezbi i peezdarija tabani su se razvili kako su hteli. posebno sam mrzela sto su me terali da hodam bosa po sljunku, ja mrzim da hodam bosa i dan danas. u stvari ja mrzim cak i otvorenu obucu tipa sandale, plasim se da ne povredim prste i da me nesto ne ubode, neki ekser, staklo ili slicno, moja stopala su najbezbednija u onom sto bi moja baba nazvala bakandze. :mrgreen:

inace, ja sam svuda golicljiva,narocito na tabanima, mislim da kad bi me neko muci golicanjem da bih dozivela infarkt. :sad2:

kad sam povredila prednji ukrsteni ligament, isla sa mamom po nove uloske u rudo. i tamo nekom klincu roditelji preuzeli i obuli korektivne cipelice. ono jadno dete vristi, udara nogicama, oce da ih izuje. kaze meni mama- tako isto si i ti. mislim se ja sto maltretirate to dete, i onako nece pomoci nista, evo ja zivi dokaz. :lol: posle toliko korektivnih cipela, vezbi i peezdarija tabani su se razvili kako su hteli. posebno sam mrzela sto su me terali da hodam bosa po sljunku, ja mrzim da hodam bosa i dan danas. u stvari ja mrzim cak i otvorenu obucu tipa sandale, plasim se da ne povredim prste i da me nesto ne ubode, neki ekser, staklo ili slicno, moja stopala su najbezbednija u onom sto bi moja baba nazvala bakandze. :mrgreen:

inace, ja sam svuda golicljiva,narocito na tabanima, mislim da kad bi me neko muci golicanjem da bih dozivela infarkt. :sad2:
Postoje ljudi koje pali da zene golicaju narocito po tabanima. To je fetis knismofilija.

Back