Cipele

• Začetnik teme Začetnik teme proka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pogledajte prilog 475513
Nisam nasla sandale, mnogo su sitno slikane.. ali evo suknje u perju..obozavam je.
Ja bih sve one okacene cipelice sa perjem nosila
Jaoooo suknja ti je fantasticna :zskace: Ja bih je nosila

- - - - - - - - - -

Ja sam ove kupila na aukciji (moste misliti na kom sajtu :lol:) glanc nove, pod opremom za planinarenje olacene celih 1600 dinara plus postarina...nosene su veliki deo prosle sezone, osim kad je bilo -17, tad sam nosila kangaroos cizme sa ceno belom leooard sarom kupljene na bb u prodavnici koja je sad zatvorena (al opet nemci :lol:). Nosene su, malo je poceo djon da se lize na petama, bice nosive i trecu sezonu...ove sam ih mahom nosila neizmenicno sa onim nesrecnim karimor za treking. Na njima pise samo carell trreking, na djonu pises passenger made in italy. I bas ih volim zbog boja, i zato sto su bile.super jeftine i izdrzace 3 sezone tjah dokle djon izdrzi....nigde odlepljene, ne pustaji, zgodne za zimu kakva je obicno u bg, a super jeftine.

To mogu drugarice od sofy da pogledaju i na akuciji, moze da se nadje i nova obuca, bile su cizme 43 crvene, isto nove.

Samo mi jos nije jasno sta da radim sa karimor cipeletinama koje oosle jedne sezone imaju mehure na oba djona, kupljene u jednom od lanaca sportskih prodavnica u bg. :evil:

Pogledajte prilog 475536

- - - - - - - - - -

Kako ja mogu napamet da kupim.obucu...mogu svu obucu ovig tipa, cizme, cioele, patike, sve osim cioela koje jako idu i spic napred, posto znam precizno duzinu gazista koja mi treba...rekose mi u rudi kad su mi na preko kompa odredjivali za uloske. Tako znam i mogu bukvalno na osnovu duzine gazista da kupim i ne promasim. Ja se inace ne oslanjam na brojeve toliko koliko ma santimetre.
E super su boje, svidjaju mi se

Ja sam danas dobila nove cipele jer sam pazila bolju polovinu dok je bio otrovan:p
IMG_20180129_184038_658.jpg

69. пар ципела - други дан? :lol:

:rumenka: kozne su...poslednji par 5th avenue , najbolja dajhmanova proizvodna linija...rade samo kozu. Bile su 7 hiljada, poslednji par, ali poslednji za 3500...42 kako odoleti kako se udupreti :zkez:

Inace ko nije gadljiv ma dajhman ima na terazijama.isto 36 kolko oce....ima i 38 i 39 al 36 poslednji parovi dominiraju

- - - - - - - - - -

Evo su...tamno teget na crno...super stoje na nozi. To je proslogodisnji model. I pikirala sam ih jos tad i nisam kupila i sad su.me cekale :zkez:...jedne jedine. Ja volim na ovu foru obucu

Pogledajte prilog 475591

- - - - - - - - - -

Nisu postavljene sto je super....taman za.prelazno vreme. A danas sam isla 4 sata u onim.od juce...ni zulj mi nisu naoravile,.mekane, udobne, a nije koza.

dosla borka u ovim cizmicama kod mene
kaze to sam specijalno tebi za ljubav obukla
oce da me upokoji pre vremena :rotf:

radni naslov "borkin modni kriminal" :lol:

ne vidi se lepo na fotki, lose svetlo, kombinacija srebra zlata i bronze, ali nije ono sljastece nego su one patinaste nijanse kao starinsko

gSTxclT.jpg

opet napominjem kaceno uz dogovor, dakle ne ogovoramo iza ledja :lol:

:rumenka: kozne su...poslednji par 5th avenue , najbolja dajhmanova proizvodna linija...rade samo kozu. Bile su 7 hiljada, poslednji par, ali poslednji za 3500...42 kako odoleti kako se udupreti :zkez:

Inace ko nije gadljiv ma dajhman ima na terazijama.isto 36 kolko oce....ima i 38 i 39 al 36 poslednji parovi dominiraju

- - - - - - - - - -

Evo su...tamno teget na crno...super stoje na nozi. To je proslogodisnji model. I pikirala sam ih jos tad i nisam kupila i sad su.me cekale :zkez:...jedne jedine. Ja volim na ovu foru obucu

Pogledajte prilog 475591

- - - - - - - - - -

Nisu postavljene sto je super....taman za.prelazno vreme. A danas sam isla 4 sata u onim.od juce...ni zulj mi nisu naoravile,.mekane, udobne, a nije koza.

o boze sta si navalila da kupujes obucu ko sumanuta :lol:
super ti je akcija odlicnan ulov :ok:

dosla borka u ovim cizmicama kod mene
kaze to sam specijalno tebi za ljubav obukla
oce da me upokoji pre vremena :rotf:

radni naslov "borkin modni kriminal" :lol:

ne vidi se lepo na fotki, lose svetlo, kombinacija srebra zlata i bronze, ali nije ono sljastece nego su one patinaste nijanse kao starinsko

gSTxclT.jpg

opet napominjem kaceno uz dogovor, dakle ne ogovoramo iza ledja :lol:

Ove borkine su extra, ja bih ih komotno nosila...Da ih nadjem u svom broju. Borka voli neobicne cipele:D

Back