Cipele

• Začetnik teme Začetnik teme proka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Lepa im je boja.

Ja više ne podnosim obuću koja me imalo steže ili nije maksimalno udobna, dođe mi da se odmah izujem i idem bosa. Još kad me uhvati valung pa i odeću počnem da skidam po slojevima.:rotf:

Сећам се коментара једне мамине пријатељице кад је ушла у климакс: Па добро, бре, мајку му, јел' могао лепо као сав нормалан свет овај климакс да ме тера на швалерацију, а не на знојење :zcepanje:

И ја сам изгледа ту негде, или је било од стреса, не знам, пратићу...

Сећам се коментара једне мамине пријатељице кад је ушла у климакс: Па добро, бре, мајку му, јел' могао лепо као сав нормалан свет овај климакс да ме тера на швалерацију, а не на знојење :zcepanje:

И ја сам изгледа ту негде, или је било од стреса, не знам, пратићу...

Družimo se klimaks i ja već 2-3 meseca, veselo je.:lol:

Meni je super, jedino me ovi valunzi nerviraju.

Ааа, теби ако је супер, тера мало и на швалерацију :zcepanje:

Јао, каква ли ћу ја бити, не смем ни да помислим...

- - - - - - - - - -

Еталон или не, ко шта ради ја само гласно коментаришем. Пребиће ме неко кад-тад.

Само ти добро извежбај онај свој поглед и не брини :zcepanje:

Ааа, теби ако је супер, тера мало и на швалерацију :zcepanje:

Јао, каква ли ћу ја бити, не смем ни да помислим...
Ne razmišljaj o tome, moraće da te trpe kakva god da budeš.:lol:
emocijo,jel imas valunge i zimi?:lol:
ja ih imam samo kad je cetrdeset u plusu:sad2:
Nedavno su počeli, nadam se da će do leta da prođu.:sad2:

:eek:

Афро, што плашиш, бре, овај невини народ :sad2:

...ne plasim draga MIna, samo kazem onako kako jeste....meni su prvi signali klimaksa krenuli u 47-oj, valunzi nepune 3 godine kasnije, sad imam 58 i s vremena
na vreme se opet jave...ali sam u najzescem periodu prosto spavala u bari, u sred zime se na - skidala u majicu na bretele na sred ulice, da ne padnem u nesest,
i tako dalje...tad pored svih tih vrucina i sraspremanja na sred ulce ili u prevozu, nikad nisam bila prehladjena, valjda to oraganizam sam nekako regulise...tesko je
jako, ali protiv toga se moze malo sta uraditi...sem hormonske terapije koju ja niasm zelela da primam...

...a ovo sto Smoki pominje nisu valunzi samo joj je vrucina na +40 :)

...ne plasim draga MIna, samo kazem onako kako jeste....meni su prvi signali klimaksa krenuli u 47-oj, valunzi nepune 3 godine kasnije, sad imam 58 i s vremena
na vreme se opet jave...ali sam u najzescem periodu prosto spavala u bari, u sred zime se na - skidala u majicu na bretele na sred ulice, da ne padnem u nesest,
i tako dalje...tad pored svih tih vrucina i sraspremanja na sred ulce ili u prevozu, nikad nisam bila prehladjena, valjda to oraganizam sam nekako regulise...tesko je
jako, ali protiv toga se moze malo sta uraditi...sem hormonske terapije koju ja niasm zelela da primam...

...a ovo sto Smoki pominje nisu valunzi samo joj je vrucina na +40 :)

Meni je na početku teško palo spavanje, tj. nespavanje. Samo sam se otkrivala i pokrivala, po celu noć, i uvek sam se budila. Sada je bolje,probudim se jednom ili nijednom.

birajte zenske koje cete :lol:

crazy-shoes.png

pa ne moze svako sve da nosi naravno
meni bi se uklapale uz karakter
dok ja recimo ne bih mogla one gore sto si okacila barokne cipele da iznesem nikako, ja bih u njima bila presmesna

- - - - - - - - - -

evo sad gledam sajt te firme Irregular Choices injaoooo dizni kolekcija :zaljubljena:

Poslednja izmena:
ove ostale modele ne bih, to vec vuce na barok, na mariju anoanetu stil, ludacki sik....borka voli taj stil, nisam ukapirala da je to ta marka, kacila je ona po fb neke njihove da joj se svidjaju
ali dizni kolekciju bih nosila mrtva ladna :heart:

Back