Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Моја ћерка 1,72 и носи 41. Има среће јер то је сада уобичајен женски број.
Kad je to počelo? Ja znam da je bio 36-38.
to je pocelo sa koncetrovanim pilicima koji rastu za dva i za mesec i po dana...i ne samo pilici, hormoni iz ostalog mesa
generacije zadnjih par decenija imaju sve veca i veca stopala
to je pocelo sa koncetrovanim pilicima koji rastu za dva i za mesec i po dana...i ne samo pilici, hormoni iz ostalog mesa
generacije zadnjih par decenija imaju sve veca i veca stopala
Navode da unos visokokalorične i masne hrane, poput pizze, u periodu puberteta stimulira hormon rasta, što utječe ne samo na kilažu već i na veličinu ekstremiteta.
Njihovo istraživanje je pokazalo da je u posljednjih pet godina potražnja za ženskim cipelama broj 44 porasla za 23 posto, tako da pojedine prodavaonice čak razmišljaju da uvedu veličinu 46 kao standardni broj cipela. Smatra se da ženska obuća najljepše izgleda u broju 37 zbog čega većina trgovina izlaže upravo tu veličinu. Moj broj!

Evo sad sam iznenađen elektrikinom porukom izguglao.
![]()
И спуштени табани, масовна појава, нажалост.

Само замишљам те штиклице како се заглављују и ломе по нашим стручно поплочаним улицама.
Ja mislio 180+ 2,3 KO Ana Ivanović. Reko, zlozi kad digne nogu automatski ide nokaut.![]()

Ove druge su moj fazon! Ja bih to slatko nosila.. imam jedne sa perjem.. sad cu da ih nadjem.malo excentrizma i kica
sad ce karneval u riu, taman da se obujemo za to
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Моја деца нису јела никакав џанк фуд па су опет ногата. Уосталом, и ја са својих 1,62 нисим врој 39, шта је онда чудно да неко ко је десет центиметара виши носи ципелу 41.
- - - - - - - - - -
Грешим у куцању јер куцкам на телефону. Кад хоћу да исправим, обрише ми цео пост. Јбг.

) glanc nove, pod opremom za planinarenje olacene celih 1600 dinara plus postarina...nosene su veliki deo prosle sezone, osim kad je bilo -17, tad sam nosila kangaroos cizme sa ceno belom leooard sarom kupljene na bb u prodavnici koja je sad zatvorena (al opet nemci
). Nosene su, malo je poceo djon da se lize na petama, bice nosive i trecu sezonu...ove sam ih mahom nosila neizmenicno sa onim nesrecnim karimor za treking. Na njima pise samo carell trreking, na djonu pises passenger made in italy. I bas ih volim zbog boja, i zato sto su bile.super jeftine i izdrzace 3 sezone tjah dokle djon izdrzi....nigde odlepljene, ne pustaji, zgodne za zimu kakva je obicno u bg, a super jeftine.
Моја деца нису јела никакав џанк фуд па су опет ногата. Уосталом, и ја са својих 1,62 нисим врој 39, шта је онда чудно да неко ко је десет центиметара виши носи ципелу 41.
- - - - - - - - - -
Грешим у куцању јер куцкам на телефону. Кад хоћу да исправим, обрише ми цео пост. Јбг.

I isto mogu i 36, a imam i jedne zimske cipele 38. Malo su mi velike, ali nije strashno.