- Poruka
- 63.764
Волим црвену обућу. И та штикла је сад опет у игри.
Црвена и тегет обућа ми је омиљена.
Заправо, више тамно црвена... овако
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Волим црвену обућу. И та штикла је сад опет у игри.
Не волим нежне боје, розе и плаво поготово...
Ово ми се свиђа, сад сам нешто листала
![]()

ja volim sve sto je sareno
- - - - - - - - - -
Teget i olavu obucu ne volim...nemam garderobu za.njih, a crvenu.volim.
Слабо се налази добра обућа у боји. Све нешто црно и браон, досадно.
I meni. Imam i baletanke i salonke i cizmice teget od pliša...Мени је тегет супер због фармерки...
Nisi mi ti neko sa kim bih o klasi pričala. Sorry...borkine su za tvoje klasa. Imaju smeka, za razlikunod tvojih![]()
Pa ja bas vidjam u bojama cipele.. ima onaj Nine west uvek u bojama salonke i sandale, pa u Zari isto ima, onda onaj Aldo ( ja ga ne volim bas) ima u bojama svasta.Да, евентуално златно и накићено...
Ja imam identicne teget..Не волим нежне боје, розе и плаво поготово...
Ово ми се свиђа, сад сам нешто листала
![]()
Pih...valjda se nabavlja ono sto publika trazi.У мом граду их нема, ти виђаш у Београду...
Код нас је све сиво, па и обућа
Завидим ти на тегет глежњачицама...
Заправо, ја не умем да завидим, дивим се и помало мрзим![]()
Pih...valjda se nabavlja ono sto publika trazi.
I meni. Imam i baletanke i salonke i cizmice teget od pliša...
- - - - - - - - - -
Nisi mi ti neko sa kim bih o klasi pričala. Sorry...
- - - - - - - - - -
Pa ja bas vidjam u bojama cipele.. ima onaj Nine west uvek u bojama salonke i sandale, pa u Zari isto ima, onda onaj Aldo ( ja ga ne volim bas) ima u bojama svasta.
- - - - - - - - - -
Ja imam identicne teget..

Meni se ove dopadaju, ali mi nekako ne idu uz jakne koje imam. Ili je to samo stvar navike, ne znam.
Pogledajte prilog 475248
Meni se ove dopadaju, ali mi nekako ne idu uz jakne koje imam. Ili je to samo stvar navike, ne znam.
Pogledajte prilog 475248
Mogu uz bilo sta osim bunde.
- - - - - - - - - -
Ja volim recimo takve cipele na kaput.
I ja volim obuću od prevrnute kože, skoro su mi sve takve.Meni se bas svidjaju, totalnu su moj fazon, na keca bih ih obula
Ne znam kako vama ali vec rekoh obozavam prevrnutu kozu i toliko mi dodaje na tom estetskom momentu kod obuce da dize za nekoliko poena
Kad ih vidim na drugima idu mi skoro uz sve, a na sebi mi je neobično.
I ja volim obuću od prevrnute kože, skoro su mi sve takve.
ja jako volim taj tip cipela.
....samo dal da kazem na kom lovistu il ne da se forumasi i forumasice ne sablazne 
...i setim se cipelice!!! ima li sta bolje da razbije hladan i siv dan od novih cipelica.
e tom trenutku sam, mrak mi pade na oci, isposvah drzavu u kojoj zivim i sve hebene uvoznike i distributere i mislim jos jel ja treba da vam dam 8 hiljada za musku cipelu, zato sto vi kreteni ne uvozite zensku 41. 

izadjem besna projurim po onom trznom centru i nekako nekim cudom, bozijom voljom, neki prst sudbine me odvede do Dajhmana

i ugledam ih broj 42 stoji na vrhu...i to bas cipele kakve volim bas fazon koji volim, bas cena kakvu ka volom 50 posto snizenje cena 2200 dinara, znaci bas sve kako ja volim i zgrabim onu kutiju...kad unutra samo jedna cipela i to leva (srecom meni je levo stopalo jace). I uzimam onu cipelu, nije.mi jasno gde.je desna....kad vidim neki par nesto zagleda. Klikne mi zena ptoba desnu cipelu. Ja brzo probam onu levu, nije mi dobra, nego mi odlicna, al ja nadignem nosic kao pih i nije nesto i vratim onu cipelu i nastavim kao da dalje razgledam, odem iz tog dela, kao ne zanimaju me te cipele. A dobro mi nije bilo znoj me oblio, grozne suze samo sto mi ne udare na lepe oke, pritisak skocio, dal da bijem, dal da otimam....zabila sam se u patike, jednim okom patike gledam, drugim okom pogledujem u pravcu gde stoji kutija, pritajila sam se ko lavica koja vreba plen. Uze covek dade zeni i levu cipelu i cujem kako je nagovara da ih kupi, a meni u galvi odzvanja krik zasto nemam srece, zasto, zasto, zasto....samo minut ranije da sam prisla cipelama bile bi moje, samo moje za svega 2200 dinara..o radosti, o srece jeftina po mom ukus 42
. E al se zena nesto predomislja, pa smeta joj ovo, smeta joj ono, valjda podsvesno psiholosko druga zena ih ne zeli, dzabe muz nagovara
cujem ih odmicu, skupim ono malo junacke snage da pogledam u pravcu kutije i ocekujem da je nema.....kad ono kutija stoji, stoji braco, sestre i dusmani moji, kutija stoji. Skacem kao puma, letim ko borbeni avion, probijam zvucni zid i grabim kutiju, pogledam unutra i tu su moje voljene, zagrlimo se kutija i ja i pravac na kasu, sa sve belim letnjim.patikama koje sam izabrala kao drugi par za 50 posto cene....
zlozi, у shoestar-u имају веће калупе и бројеве.
Моја колегиница купује ћерки тамо готово сву обућу јер малецка (од 180 цм) има број стопала 42...па можеш и ти да шкицнеш некад.![]()

Super ako mi bude trebalo nekada nesto od koze, pretpostavljam da imaju kozu. Mozda vec koliko sutra pogledam
Ja sam vise smorena od - nema...ybt odusevim se sto cat ima vece kalupe, al eto nasi ne uvoze 41 broj...dal da se smejem ili placem.

Nosiš za broj i 2/3 manje od mene. Kolika si ti?![]()

Crna sofija..sad pogledah sajt, gde me posla :zpljus:....kratke cizme tzv. gleznjace nero giardini 22 hiljade....zahebi me znam i ja da po tim cenama moze da se nadje 42 tu i tamo, a ima kod beogradjanke tjah bila je guliver prodavnica sa brojevima 42+ .....cizme 200 evra, oksfordice na stiklu 2013 bile 14 hiljada, sandale najobicnije trendi jednosezonske 13 hiljada. Koliko ljudi u srbiji za par obice daje uvek, ali uvek 100 i vise evra
Ima istoimena na obilicevom vencu.....drugi vlasnik, al taj je imao samo ''slatke'' baletanke
Drzim se ja nemaca
- - - - - - - - - -
173....imam ravna.stopala![]()