Cipele

• Začetnik teme Začetnik teme proka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Волим црвену обућу. И та штикла је сад опет у игри.

Црвена и тегет обућа ми је омиљена.

Заправо, више тамно црвена... овако

6059201022_2_3_1.jpg

Poslednja izmena:
Мени је тегет супер због фармерки...
I meni. Imam i baletanke i salonke i cizmice teget od pliša...

- - - - - - - - - -

borkine su za tvoje klasa. Imaju smeka, za razlikunod tvojih :sad2:
Nisi mi ti neko sa kim bih o klasi pričala. Sorry...

- - - - - - - - - -

Да, евентуално златно и накићено...
Pa ja bas vidjam u bojama cipele.. ima onaj Nine west uvek u bojama salonke i sandale, pa u Zari isto ima, onda onaj Aldo ( ja ga ne volim bas) ima u bojama svasta.

- - - - - - - - - -

Не волим нежне боје, розе и плаво поготово...

Ово ми се свиђа, сад сам нешто листала

1472642411_zenski-magazin-crvene-gleznjace7.jpg
Ja imam identicne teget..

У мом граду их нема, ти виђаш у Београду...

Код нас је све сиво, па и обућа z:(

Завидим ти на тегет глежњачицама...

Заправо, ја не умем да завидим, дивим се и помало мрзим :lol:

У мом граду их нема, ти виђаш у Београду...

Код нас је све сиво, па и обућа z:(

Завидим ти на тегет глежњачицама...

Заправо, ја не умем да завидим, дивим се и помало мрзим :lol:
Pih...valjda se nabavlja ono sto publika trazi.

Pih...valjda se nabavlja ono sto publika trazi.

И за тегет сам се мучила, ако ми верујеш, гледали су ме као с Марса да падам...

Почели су да их набављају тек после пар година.

Биће ваљда тако и за ове у боји.

Продају шта им се пошаље, тако кажу, а можда се и не мешају у свој посао, ко би га знао.

I meni. Imam i baletanke i salonke i cizmice teget od pliša...

- - - - - - - - - -

Nisi mi ti neko sa kim bih o klasi pričala. Sorry...

- - - - - - - - - -

Pa ja bas vidjam u bojama cipele.. ima onaj Nine west uvek u bojama salonke i sandale, pa u Zari isto ima, onda onaj Aldo ( ja ga ne volim bas) ima u bojama svasta.

- - - - - - - - - -

Ja imam identicne teget..

To je zato sto ti inace ne mozes da.pricas o klasi...nemas sta da kazes. :lol:

- - - - - - - - - -

Meni se ove dopadaju, ali mi nekako ne idu uz jakne koje imam. Ili je to samo stvar navike, ne znam.

Pogledajte prilog 475248

Mogu uz bilo sta osim bunde.

- - - - - - - - - -

Ja volim recimo takve cipele na kaput.

bila u autletu prekjuce, onaj immo centar kako se zvase vec
njuskala po office shoes, kaze za jedno dve tri nedelje donece zimsku obucu, ono sto ostane, kad krenu ovamo u redovnim radnjama da izbacuju prolecnu
ako nekome znaci info....

Mogu uz bilo sta osim bunde.

- - - - - - - - - -

Ja volim recimo takve cipele na kaput.

Kad ih vidim na drugima idu mi skoro uz sve, a na sebi mi je neobično.
Meni se bas svidjaju, totalnu su moj fazon, na keca bih ih obula
Ne znam kako vama ali vec rekoh obozavam prevrnutu kozu i toliko mi dodaje na tom estetskom momentu kod obuce da dize za nekoliko poena
I ja volim obuću od prevrnute kože, skoro su mi sve takve.

Bila sam danas u Rumi u butiku "paradiso" imaju kozne cizme u raznim bojama, tamo ko god ode da kupi crne cizme izade sa nekima u boji :) cene su im od 8.300 pa navise. I naravno daju na rate ;)

Braco, sestre i dusmani, osmotrimo moj danasnji ulov i pocujmo storiju koja umalo da nema srecan kraj :lol:....samo dal da kazem na kom lovistu il ne da se forumasi i forumasice ne sablazne :mrgreen:
Bila ja nes smorena danas dal ovo vreme, pao m pritisak, ni u teretani nisam otisla i tako blejim, i aj kao da se necim razveselim, a da nije sex :mrgreen:...i setim se cipelice!!! ima li sta bolje da razbije hladan i siv dan od novih cipelica.:D I tako se ja spremim sa sve mojim niskim pritiskom i krenemo mi, nizak pritisak i ja, put trznog centra, da prosetamo. Svratimo u office gde sam videla neke miske cat kanadjanke za 8 hiljada...kad imaju najmanji broj 43. Uzmem ja onu 43 stavim kraj moje cipele i u tom ttenutku skontam da su cat kalupi veci od uobicajenih. Preletim na zensku stranu i zgrabim jedne krem poluduboke sa krznom, sto sam bacila kibic i srecno zatrazim 41, jer njihov kalup 41 bi mi bio taman...i vec sva onako vesela ih vidim na svojoj nozi kako ih setam...kad ne lezi vraze, nasi slepci, debili, idioti ne uvoze cat zensku obucu 41, samo do 40.:evil: e tom trenutku sam, mrak mi pade na oci, isposvah drzavu u kojoj zivim i sve hebene uvoznike i distributere i mislim jos jel ja treba da vam dam 8 hiljada za musku cipelu, zato sto vi kreteni ne uvozite zensku 41. :evil::evil::evil: izadjem besna projurim po onom trznom centru i nekako nekim cudom, bozijom voljom, neki prst sudbine me odvede do Dajhmana :mrgreen: :zcepanje:
Udjem u Dajhman onako da procunjam da vidim patike....probala neke i nastavlia da razgledam kad u jednom delu prodavnice poslednji parovi od svake obuce...gledam sve neke 36 njih najvise i ostalih brojeva, al 36 najvise....i onako tuzno, najtuznije gledam kamen bi omekasao da me je video onako tuznu :sad2: i ugledam ih broj 42 stoji na vrhu...i to bas cipele kakve volim bas fazon koji volim, bas cena kakvu ka volom 50 posto snizenje cena 2200 dinara, znaci bas sve kako ja volim i zgrabim onu kutiju...kad unutra samo jedna cipela i to leva (srecom meni je levo stopalo jace). I uzimam onu cipelu, nije.mi jasno gde.je desna....kad vidim neki par nesto zagleda. Klikne mi zena ptoba desnu cipelu. Ja brzo probam onu levu, nije mi dobra, nego mi odlicna, al ja nadignem nosic kao pih i nije nesto i vratim onu cipelu i nastavim kao da dalje razgledam, odem iz tog dela, kao ne zanimaju me te cipele. A dobro mi nije bilo znoj me oblio, grozne suze samo sto mi ne udare na lepe oke, pritisak skocio, dal da bijem, dal da otimam....zabila sam se u patike, jednim okom patike gledam, drugim okom pogledujem u pravcu gde stoji kutija, pritajila sam se ko lavica koja vreba plen. Uze covek dade zeni i levu cipelu i cujem kako je nagovara da ih kupi, a meni u galvi odzvanja krik zasto nemam srece, zasto, zasto, zasto....samo minut ranije da sam prisla cipelama bile bi moje, samo moje za svega 2200 dinara..o radosti, o srece jeftina po mom ukus 42 :rida:. E al se zena nesto predomislja, pa smeta joj ovo, smeta joj ono, valjda podsvesno psiholosko druga zena ih ne zeli, dzabe muz nagovara :D al mene muke uhvatile, vise ne smem ni da gledam u pravcu gde je stajala kutija, a sad je prazno mesto....ne gledam al mislim zar ce tamo neka zenetina da ih uzme meni ispred nosa, ko zna kakva grozna zenetina, koja ih ne zasluzije :rida: cujem ih odmicu, skupim ono malo junacke snage da pogledam u pravcu kutije i ocekujem da je nema.....kad ono kutija stoji, stoji braco, sestre i dusmani moji, kutija stoji. Skacem kao puma, letim ko borbeni avion, probijam zvucni zid i grabim kutiju, pogledam unutra i tu su moje voljene, zagrlimo se kutija i ja i pravac na kasu, sa sve belim letnjim.patikama koje sam izabrala kao drugi par za 50 posto cene....

Dakle cipele 2200 patike 600 dinara...sve.u svemu 2800 dinara.:mrgreen:

- - - - - - - - - -

Pogledajte prilog 475463

zlozi, у shoestar-u имају веће калупе и бројеве.
Моја колегиница купује ћерки тамо готово сву обућу јер малецка (од 180 цм) има број стопала 42...па можеш и ти да шкицнеш некад. :)

zlozi, у shoestar-u имају веће калупе и бројеве.
Моја колегиница купује ћерки тамо готово сву обућу јер малецка (од 180 цм) има број стопала 42...па можеш и ти да шкицнеш некад. :)

Super ako mi bude trebalo nekada nesto od koze, pretpostavljam da imaju kozu. Mozda vec koliko sutra pogledam :rotf:
Ja sam vise smorena od - nema...ybt odusevim se sto cat ima vece kalupe, al eto nasi ne uvoze 41 broj...dal da se smejem ili placem.

Crna sofija..sad pogledah sajt, gde me posla :zpljus:....kratke cizme tzv. gleznjace nero giardini 22 hiljade....zahebi me znam i ja da po tim cenama moze da se nadje 42 tu i tamo, a ima kod beogradjanke tjah bila je guliver prodavnica sa brojevima 42+ .....cizme 200 evra, oksfordice na stiklu 2013 bile 14 hiljada, sandale najobicnije trendi jednosezonske 13 hiljada. Koliko ljudi u srbiji za par obice daje uvek, ali uvek 100 i vise evra

Ima istoimena na obilicevom vencu.....drugi vlasnik, al taj je imao samo ''slatke'' baletanke :sad2:

Drzim se ja nemaca :lol:

- - - - - - - - - -

Nosiš za broj i 2/3 manje od mene. Kolika si ti? :lol:

173....imam ravna.stopala :sad2:

Crna sofija..sad pogledah sajt, gde me posla :zpljus:....kratke cizme tzv. gleznjace nero giardini 22 hiljade....zahebi me znam i ja da po tim cenama moze da se nadje 42 tu i tamo, a ima kod beogradjanke tjah bila je guliver prodavnica sa brojevima 42+ .....cizme 200 evra, oksfordice na stiklu 2013 bile 14 hiljada, sandale najobicnije trendi jednosezonske 13 hiljada. Koliko ljudi u srbiji za par obice daje uvek, ali uvek 100 i vise evra

Ima istoimena na obilicevom vencu.....drugi vlasnik, al taj je imao samo ''slatke'' baletanke :sad2:

Drzim se ja nemaca :lol:

- - - - - - - - - -

173....imam ravna.stopala :sad2:

Ja mislio 180+ 2,3 KO Ana Ivanović. Reko, zlozi kad digne nogu automatski ide nokaut. :mrgreen:

Back