- Poruka
- 122.262
Ja bih sve one okacene cipelice sa perjem nosilaPogledajte prilog 475513
Nisam nasla sandale, mnogo su sitno slikane.. ali evo suknje u perju..obozavam je.
Jaoooo suknja ti je fantasticna
Ja bih je nosila- - - - - - - - - -
E super su boje, svidjaju mi seJa sam ove kupila na aukciji (moste misliti na kom sajtu) glanc nove, pod opremom za planinarenje olacene celih 1600 dinara plus postarina...nosene su veliki deo prosle sezone, osim kad je bilo -17, tad sam nosila kangaroos cizme sa ceno belom leooard sarom kupljene na bb u prodavnici koja je sad zatvorena (al opet nemci
). Nosene su, malo je poceo djon da se lize na petama, bice nosive i trecu sezonu...ove sam ih mahom nosila neizmenicno sa onim nesrecnim karimor za treking. Na njima pise samo carell trreking, na djonu pises passenger made in italy. I bas ih volim zbog boja, i zato sto su bile.super jeftine i izdrzace 3 sezone tjah dokle djon izdrzi....nigde odlepljene, ne pustaji, zgodne za zimu kakva je obicno u bg, a super jeftine.
To mogu drugarice od sofy da pogledaju i na akuciji, moze da se nadje i nova obuca, bile su cizme 43 crvene, isto nove.
Samo mi jos nije jasno sta da radim sa karimor cipeletinama koje oosle jedne sezone imaju mehure na oba djona, kupljene u jednom od lanaca sportskih prodavnica u bg.
Pogledajte prilog 475536
- - - - - - - - - -
Kako ja mogu napamet da kupim.obucu...mogu svu obucu ovig tipa, cizme, cioele, patike, sve osim cioela koje jako idu i spic napred, posto znam precizno duzinu gazista koja mi treba...rekose mi u rudi kad su mi na preko kompa odredjivali za uloske. Tako znam i mogu bukvalno na osnovu duzine gazista da kupim i ne promasim. Ja se inace ne oslanjam na brojeve toliko koliko ma santimetre.
) glanc nove, pod opremom za planinarenje olacene celih 1600 dinara plus postarina...nosene su veliki deo prosle sezone, osim kad je bilo -17, tad sam nosila kangaroos cizme sa ceno belom leooard sarom kupljene na bb u prodavnici koja je sad zatvorena (al opet nemci 

I isto mogu i 36, a imam i jedne zimske cipele 38. Malo su mi velike, ali nije strashno.

kozne su...poslednji par 5th avenue , najbolja dajhmanova proizvodna linija...rade samo kozu. Bile su 7 hiljada, poslednji par, ali poslednji za 3500...42 kako odoleti kako se udupreti