- Poruka
- 48.596
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Anđo, ono pitanje u vezi skaja:
Uđi u radnju sa najlepšim i najskupljim kožnim cipelama, i samo probaj bolno skupe (500 evra, recimo) cipele od divne meke kože, i koža iznutra, da je neki dizajner.To je malo čudo, umetničko delo, mekano i mirišljavo, i takoreći mistično iskustvo. Sreća i suze zahvalnice
Naravno da može da se pitchi u skaju, ja bih mogla i od ćebeta i selotejpa da napravim cipele i da se ne žalim, ako tako mora, ali razlika postoji i ogromna je.

bravo, to je ljubav
bogi, carice, nije te mrzelo da ih povadis i slikas![]()
moracu i ja, taman da vidim jel ima sta da se deli
Sve nesto ispalo mutno i tuzno na tepihu. 
Ja cu opet jedan dan ali na podlozi na kojoj se lepo vidi raznolikost i na kojoj su bas sve.Sve nesto ispalo mutno i tuzno na tepihu.
Samo da se nakanim
- - - - - - - - - -
Meni bi bile lepse da su crno-maslinasto. Ali su ok, volim stabilnu stiklu za zimu.

štaje...i ti si neki gastarbajterbije vas fama da oboooožavate cipele
do koje granice ste spremene da idete zanov par cipela?
da li su vredne i zadnje pare?
šta kažete za ovaj model što me upitala draga pre neki dan, kad je ovu sliku uslikala
![]()
, ali neke koje nije teško izbunariti trenutno ok, napravila bih podelu na ekscentričnije(što će neki reći kičaste) i na klasičnije modele.

Nema šanse da fotkam sve, ali neke koje nije teško izbunariti trenutno ok, napravila bih podelu na ekscentričnije(što će neki reći kičaste) i na klasičnije modele.
Prvo dva para kičastih, nemoj da mi se neko pravi pametan i da me pita da li to obujem kada idem na pijacu ili u šetnju
Pogledajte prilog 411544
Pozdravljam akciju zlozi&bogi, dosadno mi je kad neko kači fotke sa neta![]()

bije vas fama da oboooožavate cipele
do koje granice ste spremene da idete zanov par cipela?
da li su vredne i zadnje pare?
šta kažete za ovaj model što me upitala draga pre neki dan, kad je ovu sliku uslikala
![]()
Njih stalno kupujem. Od ostalih vrsta cipela imam po par ili dva i sve ukupno mislim 14 pari cipela 

jel se nudis da budes kaznjen.![]()

https://www.google.rs/search?q=bale...X&ved=0ahUKEwimtv3Qi57QAhVeOMAKHar3C38QsAQIGA
ja mislio ovo su baletanke![]()
Obozavam baletankice i imam ih trenutno 7 komadaNjih stalno kupujem. Od ostalih vrsta cipela imam po par ili dva i sve ukupno mislim 14 pari cipela
Ove sa fotke nisu moj stil, mada jesu elegantne.
E da, zaboravila sam, imam i dva para jahacih cipela i cizme.
Vidiš da su baletanke shit, nisu udobne za šetanje
E da, zaboravila sam, imam i dva para jahacih cipela i cizme.