Cipele

• Začetnik teme Začetnik teme proka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Дајхман је смеће од обуће.

bezi bre
evo sad gleznjace sto imam su njihove, stoje za neke situacije da ih imam uz odelo recimo, inace da idem u njima to bi puklo za tri mes
on je zgodan za tako te situacje kad ti treba nesto da se izmodira a da obuces tri puta, jeftino djubre
ali za svakodnevnicu, ma pali bre
zato i kazem to ovi sto rade sedeci posao mogu da kupuju to djubre i da im potraje malo duze
ja nema sanse, pa to rupa u djonu posle jedne tezge bude :lol:

- - - - - - - - - -

Ћерка два пута прошлог лета куповала њихове сандале, распале су се за месец дана. Бачен новац.

:aha:

ne znam jesi proucila sta je unutra kad se raspdnu
KARTON
zato kad te u njima uhvati kisa samo mozes da bacis
pa na sred budimpeste uhvati nas kisa, j bio u daihman cipelama, usli u radnju za obucu hitno mu uzeli nove jer je osetio pod nogom da se ovo odlepljuje, odemo u hostel izuje one potopljene ono karton unutra se izmrvio od vode :rotf: baceno u djubre

Дајхман је смеће од обуће.

Aha.al sam ja uspjela da pazarim jednu torbu i nju nosim jednu polovinu godine,a sad sam vec presla na drugu.Imam jos jednu ljetnju torbu laganu i jednu minijaturnu i to je to....
Imam patike,gojzerice (za led i planinarenje) gleznjerice,sandale i otvorene cipelice.Trebale bi mi jos neke elgantne cizmice za suknje,ali:aha:
Ne razumijem se u kozu toliko bas,al ovo sto se prodaje i po boljim prodavnicama ne vrijedi tih para.:confused:

ja ne vidim razlog da idem po seoskom makadamu. a nosim ih po gradu i ne idem kola- kancelarija i ne unistim ih.

ne moras seoski, mozes i u predgradju bga, imas mnogo neasvaltiranih ulica
probaj u daihmanu pa mi se javi :lol:

takve ulice sa mojim paladium cipelama sa djonom od ciste gume, zasivene i ipregnirane mozes da obigravas
daihman mi okaci o repic

Aha.al sam ja uspjela da pazarim jednu torbu i nju nosim jednu polovinu godine,a sad sam vec presla na drugu.Imam jos jednu ljetnju torbu laganu i jednu minijaturnu i to je to....
Imam patike,gojzerice (za led i planinarenje) gleznjerice,sandale i otvorene cipelice.Trebale bi mi jos neke elgantne cizmice za suknje,ali:aha:
Ne razumijem se u kozu toliko bas,al ovo sto se prodaje i po boljim prodavnicama ne vrijedi tih para.:confused:

Samo jos reci da si jos uvijek cura pa da bacimo dogovor za sledecu turu :malav:...

Volim dobru cipelu, da mi je udobna a i moderna
sad bas zadnju kintu ne bi dala al povremeno
izroni glupačica( sa druge teme) pa dam...i uopšte se ne kajem:mrgreen:

videces isto karton
nekoliko komada obuce kad su mi se raspale sam dokusurila da vidim
plastican djon supalj skroz unutra, zato i pukne na prvo kamence, pa karton odozgo, pa onda ona postava unutra sinteticka, i onda spoljni skaj
smejurija bre

ja u seleksnu vise obucu ne kupujem,pre neki dan sam videla da mi se djon odvalio na obe patike a letos sam ih kupila

ja u seleksnu vise obucu ne kupujem,pre neki dan sam videla da mi se djon odvalio na obe patike a letos sam ih kupila

e ne znam ko su ti ti :think:

planika se jako pokvarila, meni su se jako brzo raspale njihove, jesam ih maltretirala na vrelom karipskom pesku i radila u njima po 14h ali brate isto to sam posle u palladium pa im nista nije bilo
a nekad je ta marka vazila za kvalitet
sad kad su mi se raspale letos ja ih cackala da vidim, isto ko safran i daihman stavili supalj djon i kartoncic unutra
pa jjebite se bre

ne moras seoski, mozes i u predgradju bga, imas mnogo neasvaltiranih ulica
probaj u daihmanu pa mi se javi :lol:

takve ulice sa mojim paladium cipelama sa djonom od ciste gume, zasivene i ipregnirane mozes da obigravas
daihman mi okaci o repic

ne idem kola - kancelarija u tome je caka, idem autobusom i ne idem samo kroz centar grada. kapiras, njihove cizme nosim, jer su mi najudobnije i kupljene su s namerom da se nose svaki dan, kao sto rekoh zbog oblika su najudobnije. one su sto se mene tice srusile mit o tome da je kozna obuca najudobnija...jedino sto je pozeljno da bude kozno i to kod letnje obuce je deo gde se gazi stopalom, zato sto se ne nose carape.

a meni timberlend cipele traju od 2008 godine, izlizao im se samo djon, ali ja ne ocekujem da mi cizme za svaki dan traju 8 godina, dovoljno je da traju i 2 godine. meni s eobuca ne raspada za 3 meseca, cak ni patike koje nosim intenzivno leti.

e ne znam ko su ti ti :think:

planika se jako pokvarila, meni su se jako brzo raspale njihove, jesam ih maltretirala na vrelom karipskom pesku i radila u njima po 14h ali brate isto to sam posle u palladium pa im nista nije bilo
a nekad je ta marka vazila za kvalitet
sad kad su mi se raspale letos ja ih cackala da vidim, isto ko safran i daihman stavili supalj djon i kartoncic unutra
pa jjebite se bre
https://www.instagram.com/selectiontoperfection/

ne idem kola - kancelarija u tome je caka, idem autobusom i ne idem samo kroz centar grada. kapiras, njihove cizme nosim, jer su mi najudobnije i kupljene su s namerom da se nose svaki dan, kao sto rekoh zbog oblika su najudobnije. one su sto se mene tice srusile mit o tome da je kozna obuca najudobnija...jedino sto je pozeljno da bude kozno i to kod letnje obuce je deo gde se gazi stopalom, zato sto se ne nose carape.

a meni timberlend cipele traju od 2008 godine, izlizao im se samo djon, ali ja ne ocekujem da mi cizme za svaki dan traju 8 godina, dovoljno je da traju i 2 godine. meni s eobuca ne raspada za 3 meseca, cak ni patike koje nosim intenzivno leti.

pa da to i kazem, vi koji radite te kanc poslove mozete da se zezate sa takvom obucom
meni je prvo da mi je obuca jaka i izdrzljva, zato i imam tako malo obuce, jer ja kupim jedne jake skupe izdrzljive i to traje jako dugo za vrlo nepovoljne uslove, to su blato voda makadam pentranje po ogradama i sl.... :lol:
kad radim ovo u gradu ovako neki poslic koji nema aktivnost, trgovina, u radnji na suvom i mirnom, onda i ja idem u tim jeftinim i bude ok traju

ja sam ovo leto u bati kupila neke super udobne, ravne
i uspela da izvrnem nogu i polomim se u njima..ko nikad u životu

a štiklice imam razne
problem kod nekih je što mi se izuvaju pa kupujem šolove uloške, sve oblepim :lol:

Back