Cipele

• Začetnik teme Začetnik teme proka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
pa kontam kako se oblaci....katastrofa dosadno
to vama muskima lako covek zavrti mozak
ja sam ipak vizuelni tip pa jos zensko, mene neces zeznuti tako lako :lol:
sve je to ok, ali je skup ovih cipela monoton, uopste necu da komentarisem modele i ukus, to je licna stvar, dal se meni dpadaju ili ne, ja kazem ukupan zakljucak kad joj se pogleda kolekcija - nema maste

Ma nije Metlice, opet cu ja...nekada je manje u stvari vise...ne trebaju stvari "vristati" na tebi da bi fino i upadljivo izgledala.

Како ми се гаде такве жене, не можеш ни да замислиш. Ћурке на куб

Ova je bila veoma visoko rangirana te je morala uvijek fino da izgleda, prvenstveno radi sastanaka...odatle navika.
Ni ja ih ne mirisem...ali su me uvijek takve napadale...iako ja nisam taj tip...zasto, nemam pojma.

Poslednja izmena:
ako voli nek kupuje,ja to ne osudjujem
valjda zato sto znam kako je to biti zaludjen sa necim haha

- - - - - - - - - -

nisam se setila toga

i kad bacis pokupe to cigani pa prodaju, i to je nesto....
ali sta znam ja volim da odnesem dzak u crveni krst, blizu mi je onaj na studenskom trgu
i vuk sit i ovce na broju :)
sad ima i ovo sa azilantima treba i njima svasta

ako voli nek kupuje,ja to ne osudjujem
valjda zato sto znam kako je to biti zaludjen sa necim haha

...dobro, ja shvatam ali za godinu 100+ pari cipela je previse, pa kada da ih nosi.
Znacu kupi par, izadje u prosjeku 3.5 puta sa svakim u grad tokom godine, pod uslovom da svaki dan izadje iz stana ;)...besmisleno je.

ja sad najvise nosim dva para dajhman cizama...jednostavo udobne su mi i razbijaju mit da obuca koja nije kozna, nije udobna...udobnije su mi nego neke kozne. jednostavno oblik odgovara meni i nebiotan je materijal. barem sam ja to provalila da je kod mene caka u obliku, a ne u materijalu.

i kad bacis pokupe to cigani pa prodaju, i to je nesto....
ali sta znam ja volim da odnesem dzak u crveni krst, blizu mi je onaj na studenskom trgu
i vuk sit i ovce na broju :)
sad ima i ovo sa azilantima treba i njima svasta

Ове две торбе сам ставила у кесу и окачила о контејнер. Џипсика је наишла у року од одмах и здипила плен.

ja sad najvise nosim dva para dajhman cizama...jednostavo udobne su mi i razbijaju mit da obuca koja nije kozna, nije udobna...udobnije su mi nego neke kozne. jednostavno oblik odgovara meni i nebiotan je materijal. barem sam ja to provalila da je kod mene caka u obliku, a ne u materijalu.

ja sam skoro kupila u dajhmanu cizme,imajju dobru obucu

Одавно сам се одвикла од потребе да имам све што ми се допадне. И због финансија и због здравог разума.

ja to nikad nisam ni imala za stvari
jedino nikako da se odviknem da stavim u usta sve sto vidim :rotf:
pa zamisli da sam jos zaludjena i kupovinom stvari, pa beskucnik bih bila

Ova je bila veoma visoko rangirana te je morala uvijek fino da izgleda, prvenstveno radi sastanaka...odatle navika.
Ni ja ih ne mirisem...ali su me uvijek takve napadale...iako ja nisam taj tip...zasto, nemam pojma.

ako je to cini srecnom i moze da priusti zasto da ne

citirala sam pogresan post :mrgreen:

ja to ikad nisam ni imala za stvari
jedino nikako da se odviknem da stavim u usta sve sto vidim :rotf:
pa zamisli da sam jos zaludjena i kupovinom stvari, pa beskucnik bih bila

Ја сам умела у младости да патим за стварима док их не пазарим али никада нисам имала много било чега.

Књиге, плоче, дискови, то је већ друга прича.

aj ne zajebavajte sa daihmanom da je dobar, nekoliko pari cipela i patika nisu ni po tri meseca izdrzale
to jedino ako vi iz kola u kanc i nazad u kola nosite pa vam traju....al to nije to
da vam dam jedne njihove pa da idete po seoskom makadamu drugu pesmu bi pevale :lol:

Ја сам умела у младости да патим за стварима док их не пазарим али никада нисам имала много било чега.

Књиге, плоче, дискови, то је већ друга прича.

da knjige ne mesam u to, za njima ozbiljno patim dok ne kupim
ovo ostalo, mogu da se zlaubim u neki komad odece/obuce, ali nista sad da moram da kupim, ako imam ok ako nemam nista

aj ne zajebavajte sa daihmanom da je dobar, nekoliko pari cipela i patika nisu ni po tri meseca izdrzale
to jedino ako vi iz kola u kanc i nazad u kola nosite pa vam traju....al to nije to
da vam dam jedne njihove pa da idete po seoskom makadamu drugu pesmu bi pevale :lol:

ja ne vidim razlog da idem po seoskom makadamu. a nosim ih po gradu i ne idem kola- kancelarija i ne unistim ih.

Back