Cipele

• Začetnik teme Začetnik teme proka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
a ja sam razumela da sedis
pa ne znam onda kako ti traju
kod mene ne mogu, i svi oko mene koji kupe kukaju da im brzo propada

ja ne bih kupila drugi par cizama kod njih da nisam zadovoljna prvim parom. slikacu te prve, koje su nosene. kupljene su negde u novembru 2013, malo nosene zbog povrede u porlece 2014 i nisu nosene pa ja da kazem do jesen/zima 2015...ovo im je druga sezona nosenja prakticno.

u knezu ima njihova radnja

- - - - - - - - - -

i meni je ok crna

ali kažem uglavnom su za žene koje vole elegantnije
ali, nisu, u tome i jeste fora. oni su poznati po, ajd boho stilu da tako kazem, metla cini mi se napisa hipi, india fazon..ovo bre neke za americke deveruse aljine, osim par komada, ali ni one nemaju njihov smek.
svasta.

- - - - - - - - - -

zapela za zenu, pa za zenu, ko da smo mi lemuri :malav:

bije vas fama da oboooožavate cipele :D

do koje granice ste spremene da idete zanov par cipela?

da li su vredne i zadnje pare?

šta kažete za ovaj model što me upitala draga pre neki dan, kad je ovu sliku uslikala :cool:

14568066_1464230920258922_1574231630795603003_n.jpg

Ni manje ni više nego ostatak garderobe...ne mogu nositi dobru cipelu a da mi je sve ostalo lose:(.

Nema granice, kod mene je čista matematika, dopadanje +kvalitet+broj nosenja+koje sve prilike pokriva+budžet = kupujem bez obzira na trend.

Apsolutno nisu vredne poslednjeg dukata, ništa toga nije vredno od odeće. Uvek imam budžet za kupovinu u glavi i odmah koristim i nosim kupljeno. Ne volim da cuvam nove stvari za nešto potencijalno povoljno u budućnosti i ne kupujem ni najjeftinije ako ne ulaze u onaj proračun. Lako odustajem od kupovine, bukvalno ako mi se ne proba cipela u tom momentu jer to negde znači da je ne želim dovoljno.

Ove na slici su odlične. U posedu su mi na oko iste samo crne, preferiram klasične modele i boje naglašenog kvaliteta i bez lanaca, masnica, šarenih dezena, volim pročišćen, geometrijski dizajn mada sam najslabija na duboke čizme do kolena...zapravo najviše volim mušku modu. Valjda su mi zato najdraži holandski i belgijski dizajneri. Iskreno volim odevanje u celini gledano ali nikada na uštrb stana, putovanja, izlazaka...

Back