Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Дајхман је смеће од обуће.

Ћерка два пута прошлог лета куповала њихове сандале, распале су се за месец дана. Бачен новац.

sto volim ove sto uvrte u glavu..moguce da ja hodam ne zastajkujem, zemlju ne dodirujem i ne hodam ko slon.![]()
Ћерка два пута прошлог лета куповала њихове сандале, распале су се за месец дана. Бачен новац.

baceno u djubrePa onda udri po markama...tu ti je garancija na obucu![]()
Дајхман је смеће од обуће.

ja ne vidim razlog da idem po seoskom makadamu. a nosim ih po gradu i ne idem kola- kancelarija i ne unistim ih.

rekose meni da imam izuzetno dobar i pravilan hod, sto je u rudu zacudilo kad sam isla po uloske, jer imam ravna stopala. al to najverovatnije misici urade svoje i ja pravilno hodam.![]()

Aha.al sam ja uspjela da pazarim jednu torbu i nju nosim jednu polovinu godine,a sad sam vec presla na drugu.Imam jos jednu ljetnju torbu laganu i jednu minijaturnu i to je to....
Imam patike,gojzerice (za led i planinarenje) gleznjerice,sandale i otvorene cipelice.Trebale bi mi jos neke elgantne cizmice za suknje,ali
Ne razumijem se u kozu toliko bas,al ovo sto se prodaje i po boljim prodavnicama ne vrijedi tih para.![]()
...obavesticu sta je u cizmama kad se budu raspale, a to kod mene nece skoro.![]()
videces isto karton
nekoliko komada obuce kad su mi se raspale sam dokusurila da vidim
plastican djon supalj skroz unutra, zato i pukne na prvo kamence, pa karton odozgo, pa onda ona postava unutra sinteticka, i onda spoljni skaj
smejurija bre
ja u seleksnu vise obucu ne kupujem,pre neki dan sam videla da mi se djon odvalio na obe patike a letos sam ih kupila

ne moras seoski, mozes i u predgradju bga, imas mnogo neasvaltiranih ulica
probaj u daihmanu pa mi se javi
takve ulice sa mojim paladium cipelama sa djonom od ciste gume, zasivene i ipregnirane mozes da obigravas
daihman mi okaci o repic
https://www.instagram.com/selectiontoperfection/e ne znam ko su ti ti
planika se jako pokvarila, meni su se jako brzo raspale njihove, jesam ih maltretirala na vrelom karipskom pesku i radila u njima po 14h ali brate isto to sam posle u palladium pa im nista nije bilo
a nekad je ta marka vazila za kvalitet
sad kad su mi se raspale letos ja ih cackala da vidim, isto ko safran i daihman stavili supalj djon i kartoncic unutra
pa jjebite se bre
haha i ja imam ravna stopala,kad izadjem posle sat vremena mi otpadnu noge,
srecom odmah se napijem pa ne osecam nista![]()
ne idem kola - kancelarija u tome je caka, idem autobusom i ne idem samo kroz centar grada. kapiras, njihove cizme nosim, jer su mi najudobnije i kupljene su s namerom da se nose svaki dan, kao sto rekoh zbog oblika su najudobnije. one su sto se mene tice srusile mit o tome da je kozna obuca najudobnija...jedino sto je pozeljno da bude kozno i to kod letnje obuce je deo gde se gazi stopalom, zato sto se ne nose carape.
a meni timberlend cipele traju od 2008 godine, izlizao im se samo djon, ali ja ne ocekujem da mi cizme za svaki dan traju 8 godina, dovoljno je da traju i 2 godine. meni s eobuca ne raspada za 3 meseca, cak ni patike koje nosim intenzivno leti.

plus moje su prezivele obilazak moskve.
- - - - - - - - - -
zavisi u cemu sam, ako je vrtoglava stikla pocnu stopala da me bole i to samo taban.
a uloske sam pocela da nosim posle povrede kolena.
bajkerke mi se svidjaju, ali ne vrede 5 soma
da za jednu haljinu dam 10.000 a tako mi se svidela,pa sam dala 6