Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kontejner je hotel s pet zvjezdica za njih,vjeruj mi.limunadice, leopard cizmice s stiklama 11 cm su valjda zasluzile neko bolje mesto za odlaganje posle 14 godina nosenja nego bacanje u kontenjer
O,ne...cemu ova edukacija ako sa 11 cm stikle ne predjes bar na deset?limunadice, koje cizme s stiklama bar 12 cm da kupim posle ovih leopard cizmica s stiklama 11 cm?
Apsolutno ne.limunadice, a da li valjaju za ovo vreme crne antilop cipele s stiklama 13 cm?
.gif)
Mislim da sam dala svoj iskaz na toj istoj strani.limunadice, da li ti se svidjaju one roze sexy cizme s stiklama od 8 incha t.j. 20 cm sto sam sliku istih postavio na strani 353?
Obecavas?limunadice, ovaj vikend sto dolazi su posledni dani za nosenje leopard cizmica s stiklama 11 cm, tako da na vikend idu zasluzeno u otpad
Pa ako neće kod obućara to znači da je namerno i da želi nove cipele.pinokhhio, mojoj kumi je pukla stikla na pola na nekim cipelema i sada treba da nosi kod obucara da zameni stiklu ili da kupi nove cipele isto s stiklama