Cipele

• Začetnik teme Začetnik teme proka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
limubadice, pa te roze sexy cizme s stiklama od 20 kao na slici koju sam postavio na strani 353 su previse skupe i kostaju oko 600 eura tako da ih necu jos mnogo dugo imati u posedu i mogu samo da ih sanjam

limubadice, pa te roze sexy cizme s stiklama od 20 cm kao na slici koju sam postavio na strani 353 su previse skupe i kostaju oko 600 eura tako da ih necu jos mnogo dugo imati u posedu i mogu samo da ih sanjam

limunadice, one crme cizme odnosno kopita kao na slici koju sam postavio na strani 354 su pravljena samo za manje ili vise strogo mirovanje, a ne za hodanje ili bilo kakav rad u njima

limunadice, pa te roze sexy cizme s stiklama od 20 cm kao na slici koju sam postavio na strani 353 su previse skupe i kostaju oko 600 eura tako da ih necu jos mnogo dugo imati u posedu i mogu samo da ih sanjam

limunadice, vec sam ti ranije napisao da posedujem ukupno 20 pari cipela i cizama s stiklama od 11 cm do 15 cm osim ovih leopard cizmica s stiklama 11 cm i koje ne racunam jer idu u otpad u kontenjer

Back