Cipele

• Začetnik teme Začetnik teme proka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ženski raj :cool:

- - - - - - - - - -

14915236_1472189789463035_5057233236406693683_n.jpg

- - - - - - - - - -

koja od vas ne bi volela ovakav orman za cipele ???

Imam previše obuće, a uvek nešto dokupljujem...I prlično različiti stilovi mi se dopadaju, kao da su ih kupovale različite osobe :lol:. Lagerujem kao i Bogomoljka :rotf: takođe nisam ljubitelj patika, ali nosim ih ponekad, imam neke nike duboke, pa neke letnje kojekave, uglavnom opskrbljena sam i patikama, jer sestra ih manijački kupuje, čak i ne nosi sve što kupi, pa spakuje meni :zcepanje:
Volim i visoke potpetice baš one tanke, volim i stabilne manje pete, platforme...Koješta. Čizme za ovu sezonu imam jedne nove ravne crne, sa malim detaljem neka kopčica sa strane, zatim one do ispod kolena. I neke od prethodnih sezona koje možda ponekad obujem, a dosta toga i ne stignem da prošetam...Najponosnija sam na najskuplji par koji sam kupila pre 10god, kožne, kvalitetan đon kožni takođe, samo ih 1 godišnje odnesem kod obućara da ih pendžetira, a realno nema potrebe za tim ni 1.godišnje, nosim ih i sada :lol: e, one su ispunile toatlno svoju svrhu, msm da će me nadživeti.
Kombinujem obuću sa ostalim delovima garderobe i torbama, u zavisnosti od prilike ili neprilike.
Msm da su mi knjige i obuća najveća strast od čega potrošački sistem zaista ima najveću koristi kada sam ja u pitanju.

- - - - - - - - - -

Bila bi luđa tema da se fotka poneki par, ovako kao što je zlozi uradila :lol:

meni je taj dajhman horor

zasto? i tebi su se pocepale ko metli? onda stvarno ne znam sta radite se obucom kad vam se cepaju, ja moju obucu ne cepam i ne lomim, a to ima veze i sa nacinom gazenja i hoda. ja naprotiv imam problem da meni obuca traje predugo.

ako nisi nosila njihovu obucu onda ne znam kako mozes da konstatujes da su ti horor, ako nisi nosila. ako ti se ne svidjjau tvoj problem...

a ono sto ja mislim da je u pitanju kod ljudi su komplexi, jer je u pitanju jeftina obuca i boze moj vecinom nije kozna.

zasto se jako tesko nalaze patkaste cizme
zadnje koje sam uzela su fazon iz 2004, nosila sam ih godinama dok im se djon nije izbusio, kozne, do pola listova, prostepane, ladno mogu da ih nosim kod obucara da to zakrpi i da furam jos
al bih rado uzela da nadjem, al nema, godinama vec, sve je oblo

na ovaj oblik mislim

5c4b05d11d1404781bec1d7665a2113e.jpg

Back