vracaracc
Buduća legenda
- Poruka
- 38.315
Samodoprinosom izgradili celu obalu unistenu u zemljotresu.
Srpski otpadnici smislili crnogorsku crkvu i naciju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kada bi svi Crnogorci bili kao Milo Djukanovic ne bi bilo nikakvih problema. Dodje jednom u deset godina, ostane dva dana i vrati se u ekolosku. Sta vise oslobodio je Srbiju od one nakazne drzavne zajednice i za to mu treba podici spomenik.Upozoravam moderatore da je ova tema praktično majka svih tema o Crnogorcima, jer sve teme o Crnogorcima su pune mržnje prema Crnogorcima, pa hajde da to ovđe raspravimo.
Mislim jasno je da mnogi Srbi ovđe dobar dio, možda i većina mrzi Crnogorce. I neka mrze nemam ništa protiv, njihovo pravo, Ti isti mrze i mnoge druge narode.
No me ineteresuje, da pitam te iste koji mrze Crnogorce, čime su to Srbi zadužili Crnogorce? Obično se mrzi neko od koga imaš očekivanja, neko sa kim imaš neku relaciju, neko ko te je iznevjerio...
Što su to Srbi u istoriji uradili dobro, pozitivno za Crnogorce?
Znamo da su Srbi davali 1% za cnogorsko primorje poslije zemljotresa 1979. ali davali su i Bosanci i Makedonci i Albanci sa Kosova, i Mađari iz Vojvodine, i Hrvati, čak i Slovenci!
Tako da je i ta pomoć Srba bila ustvari pomoć Jugoslavije, pomoć federacije.
I što još, što ste dobro uradili za Crnogorce, gospodo Srbi?
Imam li ja kao Crnogorac ikakvu, makar i minimalnu moralnu obavezu prema Srbima, jesu li me čime zadužili?
Samodoprinosom izgradili celu obalu unistenu u zemljotresu.
Upozoravam moderatore da je ova tema praktično majka svih tema o Crnogorcima, jer sve teme o Crnogorcima su pune mržnje prema Crnogorcima, pa hajde da to ovđe raspravimo.
Mislim jasno je da mnogi Srbi ovđe dobar dio, možda i većina mrzi Crnogorce. I neka mrze nemam ništa protiv, njihovo pravo, Ti isti mrze i mnoge druge narode.
No me ineteresuje, da pitam te iste koji mrze Crnogorce, čime su to Srbi zadužili Crnogorce? Obično se mrzi neko od koga imaš očekivanja, neko sa kim imaš neku relaciju, neko ko te je iznevjerio...
Znamo da su Srbi davali 1% za cnogorsko primorje poslije zemljotresa 1979. ali davali su i Bosanci i Makedonci i Albanci sa Kosova, i Mađari iz Vojvodine, i Hrvati, čak i Slovenci!
Imam li ja kao Crnogorac ikakvu, makar i minimalnu moralnu obavezu prema Srbima, jesu li me čime zadužili?
Srbijanska politika i vjera ne voli nikog!samo interes i samo njihova korist bez obzira na žrtve svog ili tuđeg naroda!cilj će im biti uvijek velika srbija! to nema cijenu za njih
![]()
Srbijanska politika i vjera ne voli nikog!samo interes i samo njihova korist bez obzira na žrtve svog ili tuđeg naroda!cilj će im biti uvijek velika srbija! to nema cijenu za njih
![]()
![]()
Pola crnogoraca radi ili je radilo u Srbiji, a barem trecina zivi u Srbiji, ma nikakve koriste nemate od Srbije.
Meni recimo nije jasno cime su Srbi probudili toliku omrazu medju crnogorcima.
Јеси ли то сам смислио или ти је неко шапнуо? Фратар можда?
To sto govoris nema poentu Srbija tokom istorije nikad nije bila agresor u 1 svetskom ratu Srbi su zajedno sa Crnogorcima oslobodili Hrvatsku i Sloveniju i umesto Velike Srbije kako je bilo planirano napravili su Jugoslaviju. Jedino sto se takva medijska kampanja vodi protiv svega sto je srpsko pa cak i falsifikovanje istorije kako bi se opravdalo da su Srbi agresori.... A zajedno ste devedesetih ratovali i sada se od jednom separatisete . T sto pises nema veze sa vezom i nemas nikakve argumente samo lupas o necemu sto si cuo na tv-u posto se u Crnoj Gori sada od vlasti pravi propaganda protiv Srpstva nemaju ni jezik iako preko 50% ljudi prica srpskim jezikom a Crnogorci u Vojvodini mogu da pricaju Crnogorski kao i Hrvati Hrvatski a sa druge strane Srbi gde god da odu ne mogu nista. Toliko o tome da mi Srbi mrzimo nekog nego nas mrze zato sto za razliku od Hrvata i drugih imamo tradiciju,kulturu i sve ostalo nikada nismo bili marionete drugih i uvek smo o svojoj sudbini sami odlucivali.
zaboravio si da stavis vazelin,jezuite preterale sa penetracijom.
Pomogla je cijela SFRJ kad je bio potres 1980.
Prije toga je takođe pomogla cijela SFRJ obnovu Skoplja i Banja Luke.
Hvala svima.
Ma sve znaš!Pahomije istreniraonemam ti šta otipkati
![]()
Crnogorci su dali veliki doprinos srbskoj mitomaniji, oni su naguslali i Kosovski mit ..
ajde ajde, cekeju te u horu zagrebackih decaka, znas ti kako
- - - - - - - - - -
naguslali su oni turkinje po foci
Upozoravam moderatore da je ova tema praktično majka svih tema o Crnogorcima, jer sve teme o Crnogorcima su pune mržnje prema Crnogorcima, pa hajde da to ovđe raspravimo.
tvoja mama
Ma vi ste čudo!da vas nema trebalo bi vas izmisliti![]()