Čiji su ovo huligani, Zvezde ili Rada ili Partizana...i zasto ih niko ne hapsi?

prije 5 minuta
Automobil u Beogradu naletio na građane koji idu na prosvjed
Na društvenim mrežama objavljena je snimka incidenta u Žarkovu, gdje se automobil zaletio među okupljenu masu. Studenti i građani koji se iz pravca Čukarice kreću prema centru grada već su se počeli okupljati u Žarkovu. Međutim, iako su se mirno okupljali, došlo je do incidenta kada je nepoznati vozač projurio kroz masu, pri čemu je navodno više osoba ozlijeđeno.

I naravno...bio je crni auto...

Sve im je crno...
Crne kapuljace
Crni kacketi
Crne majice
Crni satanisti...

...

prije 5 minuta
Automobil u Beogradu naletio na građane koji idu na prosvjed
Na društvenim mrežama objavljena je snimka incidenta u Žarkovu, gdje se automobil zaletio među okupljenu masu. Studenti i građani koji se iz pravca Čukarice kreću prema centru grada već su se počeli okupljati u Žarkovu. Međutim, iako su se mirno okupljali, došlo je do incidenta kada je nepoznati vozač projurio kroz masu, pri čemu je navodno više osoba ozlijeđeno.

Samo gandijevski sto rece kolega kapetan, kad krene da te kriminalni sljam gazi, tuce i ubija ti zalegni i vici policija a ona ce da dodje cim Dacic prestane da cese mooda i merka koja strana ce da pobedi.

Vi jos niste svesni da i milion mrtvih njega ne dotice, a i to su i javno njegovi izjavljivali.

Samo gandijevski sto rece kolega kapetan, kad krene da te kriminalni sljam gazi, tuce i ubija ti zalegni i vici policija a ona ce da dodje cim Dacic prestane da cese mooda i merka koja strana ce da pobedi.

Vi jos niste svesni da i milion mrtvih njega ne dotice, a i to su i javno njegovi izjavljivali.
ni 1555 nas ne rusi, rece vucevic opljunuv 15 ispod nadstresnice... jer "i ja sam caci", saljem batinase da devojci slome vilicu, iz stranackih prostorija, pa niz ulicu.. i nista mi ne mozete, ni ostavku da registrujete

ima da lomim i ubijam I JA SAM CACI

Ćaci su sami srušili te trkaktore, sad dezinformeri razni mogu da pišu o nasilju studenata...

Imaš na portalima sa sve slikom idiota? Cinizam je jedino što imaš?

Imali smo i pre XY godina u Jajincima jos vecu "zaplenu oruzja"...i od tada pa evo do danas Dr. Stefanovic jos povezuje neka lica sa nekim mestima...tj JOS NIKO NIJE OPTUZEN/UHAPSEN za to...

Iako je sluzbin koljac Belivuk sam priznao da je po naredbi rezima tu dovukao oruzje i ostavio da bi se digla propagandna dzeva...

...

Poslednja izmena:
Imali smo i pre XY godina u Jajincima jos vecu "zaplenu oruzja"...i od tada pa evo do danas Dr. Stefanovic jos povezuje neka lica sa nekim mestima...tj JOS NIKO NIJE OPTUZEN/UHAPSEN za to...

Iako je sluzbin koljac Belivuk sam priznao da je po naredbi rezima tu dovukao oruzje i ostavio da bi se digla propagandna dzeva...

...
I to je sve što možeš na brzinu da smisliš? Takvim glupostima samo provocirate normalne, radne ljude da vam pruže otpor. Kod mirnom čoveku dogori, onda baš bude zajebano. I oni iz NS su službini ljudi? Kriju ih u Dubrovniku?

Stiglo pojacanje od kurtija?
Ja mislio da branis AV, kazes da je srbski izdajnik. Blago studentima kad ih i vi siptari branite

Jesi ti treci sa ove tajne vecere?

FR8I2EMWQAI5695.jpeg

...

Back