Huligani Zvezde zapalili zastavu Kosova

Pogledaj post #12 na temi.
Šta ti teško da postaviš link umesto samo broj?
Ako ne znaš kako, vidi ovaj "hint"

1743708172200.png

UEFA.

Trazite od kluba da izadje iz UEFA-e.
ја не говорим које поставио него те питам је ли то против уставно и против законито у Србији, тражи ти од свог, то што су они постали члан УЕФА захваљујуће велеиудајнику и олошу Вучићу и бриселским споразумима је скроз друга ствар

Poslednja izmena:
ја не говорим које поставио него те питам је ли то против уставно и против законито у Србији, тражи ти од свог, то што су они постали члан УЕФА захваљујуће велеиудајнику и олошу Вучићу и бриселским споразумима је скроз друга ствар
Ne, naravno da to nije protivustavno i protivzakonito u Srbiji, ali recimo hipoteticki da jeste.

Onda UEFA krsi zakone i Ustav Srbije, i neka Crvea Zvezda izadje iz UEFA-e, ja mislim da bi to bilo posteno i od kluba, i od navijaca.

https://sportal.blic.rs/prica/navij...v-kosova-na-kongresu-uefa-2025040313013791477
Hoce li ih sefovi iz mafije dobro nagraditi za ovaj performans, sigurno je ostalo za dobru dnevnicu od pradaje dopa?
Zasto policija nije reagovala na ovaj huliganizam i remecenje javnog reda i mira u Srbiji?

Huligani Zvezde zapalili zastavu Kosova​

- NAJLEPŠA VEST DANAS

Da li si tako reagovao kad su g. Martinovicu tarsipi nabili pivsku flasu u rektom pa potom slomoli.?
Sramoto jedna pogana.
Huligani se cita RODOLJUBI.! zamenjene su teze 180 stepeni.
Huliganizam je isticati zastavu te nakaradne CIA, MI6, MI5, BND, i DGSE teroristicke tvorevine u prestonici SRBA.
taj Bljuc je BND cointelppro glasilo na koji se pozivas

da sam bliže vodio bi te momke na piće

Back