Huligani Zvezde zapalili zastavu Kosova

Pogledaj post #12 na temi.
Šta ti teško da postaviš link umesto samo broj?
Ako ne znaš kako, vidi ovaj "hint"

1743708172200.png

Jeste ako su poneli svoju zastavu pa zapalili.

Ali ako su ukrali zastavu sa UEFA skupa, to je minimum prekrsaj, a i verovatno i nesto vise.

Sto se tice ovog drugog, mislim da je logicnije da Srbija istupi iz UEFA-e, a ne da oni njima odredjuju koje zastave ce da stavljaju na svoje skupove.
Kiše jesenje! Kako su se samo usudili?! 😱😱😱

UEFA.

Trazite od kluba da izadje iz UEFA-e.
ја не говорим које поставио него те питам је ли то против уставно и против законито у Србији, тражи ти од свог, то што су они постали члан УЕФА захваљујуће велеиудајнику и олошу Вучићу и бриселским споразумима је скроз друга ствар

Poslednja izmena:
ја не говорим које поставио него те питам је ли то против уставно и против законито у Србији, тражи ти од свог, то што су они постали члан УЕФА захваљујуће велеиудајнику и олошу Вучићу и бриселским споразумима је скроз друга ствар
Ne, naravno da to nije protivustavno i protivzakonito u Srbiji, ali recimo hipoteticki da jeste.

Onda UEFA krsi zakone i Ustav Srbije, i neka Crvea Zvezda izadje iz UEFA-e, ja mislim da bi to bilo posteno i od kluba, i od navijaca.

https://sportal.blic.rs/prica/navij...v-kosova-na-kongresu-uefa-2025040313013791477
Hoce li ih sefovi iz mafije dobro nagraditi za ovaj performans, sigurno je ostalo za dobru dnevnicu od pradaje dopa?
Zasto policija nije reagovala na ovaj huliganizam i remecenje javnog reda i mira u Srbiji?

Huligani Zvezde zapalili zastavu Kosova​

- NAJLEPŠA VEST DANAS

Da li si tako reagovao kad su g. Martinovicu tarsipi nabili pivsku flasu u rektom pa potom slomoli.?
Sramoto jedna pogana.
Huligani se cita RODOLJUBI.! zamenjene su teze 180 stepeni.
Huliganizam je isticati zastavu te nakaradne CIA, MI6, MI5, BND, i DGSE teroristicke tvorevine u prestonici SRBA.
taj Bljuc je BND cointelppro glasilo na koji se pozivas

da sam bliže vodio bi te momke na piće

Back