Ciganska kafana " Kod veselog Delije "

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znaci Ilke ipak ima facebook acaunt :D
Onda cu da obrisem onaj stari, a predlozi me tamo za frienda da ne trazim.

Ma ne mogu tamo nista da dobijem niti da potrazim. Usao sam na svoj list i nadjem 7 zahteva za prijateljstvo. Pogledam malo bolje, sve oni isti od Veselina. Probam da pronadjem nekog svog pa pocnem da upisujem imena u rubrike, kad ono ista stvar kao i od ranije. Nigde nista ne mogu da ukucam. Verovatno imam zavirovan komp. :sad2:

Ma ne mogu tamo nista da dobijem niti da potrazim. Usao sam na svoj list i nadjem 7 zahteva za prijateljstvo. Pogledam malo bolje, sve oni isti od Veselina. Probam da pronadjem nekog svog pa pocnem da upisujem imena u rubrike, kad ono ista stvar kao i od ranije. Nigde nista ne mogu da ukucam. Verovatno imam zavirovan komp. :sad2:

Nema verovatno, imas :( Znas li da reinstaliras win?

Otkako sam mu kupio novi komp on je ovaj moj potpuno zanemario. Sad onog svog svaki dan nesto puni i dopunjava. Ima da mu ***** majku!:evil: :hahaha1: :hahaha1: :hahaha1:

Ako mozes, jer ipak stariji si covek :p
Ja nikad nisam imao problema sa kompom. Jos u doba jedinica, u mom lokalu bila skola racunara, a predavac je bio jedan mnogo zajeban haker, taj sad ide radi mreze po svetu, bio u Rusiji, Poljskoj, bio kod tebe u komsiluku Slovacka... i on me je tad nesto poducio, pa sam ja neko vreme pratio sta se desava, tako da danas za svoje i potrebe komsinica znam :D Inace ovde u selu sam im glavni haker :per:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back