gost 124326
Domaćin
- Poruka
- 4.116
Синоћ сам журио да ти отворим account и погрешно сам уписао...и ја сам тек сад видјео.
Znaci Ilke ipak ima facebook acaunt

Onda cu da obrisem onaj stari, a predlozi me tamo za frienda da ne trazim.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Синоћ сам журио да ти отворим account и погрешно сам уписао...и ја сам тек сад видјео.
Ma ne mogu tamo nista da dobijem niti da potrazim. Usao sam na svoj list i nadjem 7 zahteva za prijateljstvo. Pogledam malo bolje, sve oni isti od Veselina. Probam da pronadjem nekog svog pa pocnem da upisujem imena u rubrike, kad ono ista stvar kao i od ranije. Nigde nista ne mogu da ukucam. Verovatno imam zavirovan komp.![]()
To radi Stefan. Ja nemam pojma ni o cemu. Samo znam da ga ukljucim na dugmence i da kucam na njemu. (E da. Umem i slike da kopiram!Nema verovatno, imasZnas li da reinstaliras win?
To radi Stefan. Ja nemam pojma ni o cemu. Samo znam da ga ukljucim na dugmence i da kucam na njemu. (E da. Umem i slike da kopiram!![]()
![]()
)
Otkako sam mu kupio novi komp on je ovaj moj potpuno zanemario. Sad onog svog svaki dan nesto puni i dopunjava. Ima da mu ***** majku!Pa sta da ti kazem, daj mu koj evro vise za vikend, pa tamo u nedelju nek ti sredi komp![]()
Otkako sam mu kupio novi komp on je ovaj moj potpuno zanemario. Sad onog svog svaki dan nesto puni i dopunjava. Ima da mu ***** majku!![]()
![]()
![]()
![]()
Ja i dalje CEKAM friend request!![]()
Jel; si uradio ono sto sam ti rekla? uklanjanje browsera preko task managera, pa brisanje zaoostalis fajlova, pa skeniranje u safe mod-u?Ma nista mi ne funkcionise na tom FB.Nista ne mogu da otvorim niti negde nesto mogu da upisem.
![]()
Jel; si uradio ono sto sam ti rekla? uklanjanje browsera preko task managera, pa brisanje zaoostalis fajlova, pa skeniranje u safe mod-u?
Koliko puta?Restartujes komp, i radi ...
To sam i mislio. Ovo mi je 12-o ukljucenje od juce.Relativno mnogo ...
Eeeee pa Ilicu, izvini molim te, ti hoces sve na gotovo - eeeee pa ne moze to tako.Nisam. Rekoh da to radi Stefan. A on naravno bas sad nema vremena!![]()