Ovako, posto sam nova na forumu, prvo da kazem da i ja imam dve cincilice...
Prelepe su.. Imaju sada oko 3 meseca, jedan je muzjak, on je mladji malo, a druga je zenka...
Imam sada jedno pitanje... Posto su zajedno u kavezu, cesto znaju da se potuku malo.. To me malo brine, s obzirom na to da muzjak pokusava da se pari sa zenkom, a ona ne zeli... Dakle, prvo pitanje je: da li smem da ih drzim i dalje zajedno?
Drugo pitanje je vise tehnickog karaktera
Da li bi neko mogao da mi objasni da li postoji razlika u njihovim polnim organima, posto sam kupila muzjaka (svetlo sivog) od
barakude i zenku takodje, ali je ona tamno siva. On mi je rekao da je svetlo sivi muzjak, a ona zenka, a meni se cini da su im polni organi identicni. Posto sam nova u svemu ovome, zanima me da li je to zaista moguce?
Sad znam da sam mozda dosadna, ali imam i trece pitanje...
Muzjak ima malo vecu fleku bez krzna sa desne strane vrata, to me jako brine i ne znam sta da radim, pa mi treba vasa pomoc... Fleka je otprilike precnika 3-4 cm, i nisam je do juce primetila, pa sam juce poludela od brige i ne znam sta treba da radim, da li da ga odnesem veterinaru ili neko ima mozda odgovor.
Posto nemam pojma kako da ubacim sliku da pogledate, neka mi pravo neko i u tome pomogne...

))
Hvala!