Fency_Killer
Domaćin
- Poruka
- 4.596
Danas bi trebalo da nabavim "Are You Dead Yet?" pa saljem utiske cim preslusam album...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Fency_Killer:Danas bi trebalo da nabavim "Are You Dead Yet?" pa saljem utiske cim preslusam album...

i nije bas tako..
+UNHOLY GATES OF MIDIAN+:jer ce tebi metallica ostati zauvek u srcu?
ili neki band koji ti trenutno i uopste u zivotu najvise znaci?
meni bodomi mnogo znace i previse ih slusam i volim da bi ikad zaboravila na njih..
a to da nisu grupa koja ti ceo zivot ostaje u srcu je velika predrasuda..
koja grupa navodno ostaje u srcu po tvom misljenju?
logicno da ce meni ostati cob i ostale grupe koje volim a drugima nesto drugo..
behemoth:U srcu ti ostaje najcesce ona grupa s kjom si poceo/la. Ona grupa cije pesme mozes da slusas u svim sitaucijama, kad si neizmerno srecan, tuzan, smoren, zamisljen... Ona grupa koja te prati dok odrastas, cije pesme razlicito shvatas tokom tog odrastanja. Kad je vidis kako daje sve od sebe na koncertima i kako uziva u pesmama, kako se clanovi zezaju dok snimaju album. Dok su bili mladi, a onda kad ostare, shvate da su matori i da im ne prilici da se mlataraju po bini kao gomila pomahnitalih deda. To se zove bend koji sazreva. Kad ih vidis posle 15 godina u studiju, a pevacu u krilu sedi dete, a ne playboy casopis... To je bend u kome ces sebe pronaci kao celokupnu osobu. TEBE kakva jesi. I to ne samo kao klinka, ili tinejdzerka. To je bend koji ces uvek voleti bez obzira kakav album izdali... Vazno je ono sto stvore za zivota. A ti ces to prepoznati, cenices i voleces taj bend. Takav bend ostaje u srcu. Jedan jedini.
Za mene je taj bend metallica...

behemoth:pa ne... nisi shvatila najbolje... Ovo sto sam napisao... to se odnosi samo na Metallicu, ti za maidene treba druge raloge da pronadjes. Ne bih rekao da Maideni sazrevaju... bar mi se tako ne cini
+UNHOLY GATES OF MIDIAN+:svirala sa simfonijskim orekestrom..prave sprdnju od sebe cisto radi para..
behemoth:Ljudi sa sa celom filharmonijom od preko 50 clanova sa dirigentom MICHAEL KAMEN-om prave pudalu od sebe???
behemoth:... Koju si akademiju zavrsio???

+UNHOLY GATES OF MIDIAN+:nije im trebalo..nikako..
daj metallica sa filharmonijom?????molim te..pa smesno je stvarno...
ako ces ikom da se smejes smej se njima..
zasto su to radili osim da dobiju jos para???ko da im nije dosta..
je li behemothe,aj reci jedan razlog,sta ce njima to?
Fency_Killer:Jos sam mlad...ima vremena...Uostalom,cemu to pitanje?
Onaj koji je samo cuo Nothing Else Matters ce verovatno reci da je to odlicno zvucalo...
Istina,vecina pesama zvuce bolje od originala,ali realno to im uopste nije trebalo.
behemoth:Sta ce im??? Sta ce Apocalyptici violoncela kad sviraju uglavnom metal??? Sta ce Aerosmith-u simfonijski orkestar? Sta ce Gunsima filharmonija u spotu November rain?
Sta ce Vanesi Mae tehno ritam u klasicnim kompozicijama....
E, kad nadjes odgovor na ovakva i slicna pitanja naici ces i na ono gore prvo. A i ako budes malo prosirila muzicke vidike...