+CHILDREN OF BODOM+

hvala za avatar od CoB-girl, nego tacno je da su bodomi specificni ali hocu da kazem da nisu grupa koja ti ostaje ceo zivot u srcu. Naravno, uzeces i poslusaces nekad neku pesmu cisto da pozoves uspomene.... Ali i to je dosta individualno. Imaju veoma zajebane solaze i veoma su melodicni... Sve u svemu su jedno veliko osvezenje u poslednjih 10-ak godina.

jer ce tebi metallica ostati zauvek u srcu?
ili neki band koji ti trenutno i uopste u zivotu najvise znaci?
meni bodomi mnogo znace i previse ih slusam i volim da bi ikad zaboravila na njih..
a to da nisu grupa koja ti ceo zivot ostaje u srcu je velika predrasuda..
koja grupa navodno ostaje u srcu po tvom misljenju?
logicno da ce meni ostati cob i ostale grupe koje volim a drugima nesto drugo..

Paaa,moram da priznam da album uopste nije los,omot albuma odlicno izgleda,solidna produkcija ali da predjem na muziku...
"Are You..." je cini mi se malo drugaciji od ostalih albuma,vidi se "upliv" nu metala u prvih par pesama,cak mi se cini da je Alexi malo promenio glas.Nije los ali daleko je od "Something Wild" koji je po meni njihov najbolji album.Realno ovo je za nijansu losije od ranijih COB albuma...ko je voleo "Follow The Riper" sigurno ce voleti i ovaj album.
Sve u svemu,album je skroz ok i verovatno nece privuci mnogo novih fanova...
Mislim da bi COB mozda bio jedan od mojih omiljenijih bendova da nema onog nalozenog Alexi-a i njegovog morbidnog ponasanja prema fanovima i uopste...jako,jako antipaticna pojava...
no.gif

+UNHOLY GATES OF MIDIAN+:
jer ce tebi metallica ostati zauvek u srcu?
ili neki band koji ti trenutno i uopste u zivotu najvise znaci?
meni bodomi mnogo znace i previse ih slusam i volim da bi ikad zaboravila na njih..
a to da nisu grupa koja ti ceo zivot ostaje u srcu je velika predrasuda..
koja grupa navodno ostaje u srcu po tvom misljenju?
logicno da ce meni ostati cob i ostale grupe koje volim a drugima nesto drugo..

U srcu ti ostaje najcesce ona grupa s kjom si poceo/la. Ona grupa cije pesme mozes da slusas u svim sitaucijama, kad si neizmerno srecan, tuzan, smoren, zamisljen... Ona grupa koja te prati dok odrastas, cije pesme razlicito shvatas tokom tog odrastanja. Kad je vidis kako daje sve od sebe na koncertima i kako uziva u pesmama, kako se clanovi zezaju dok snimaju album. Dok su bili mladi, a onda kad ostare, shvate da su matori i da im ne prilici da se mlataraju po bini kao gomila pomahnitalih deda. To se zove bend koji sazreva. Kad ih vidis posle 15 godina u studiju, a pevacu u krilu sedi dete, a ne playboy casopis... To je bend u kome ces sebe pronaci kao celokupnu osobu. TEBE kakva jesi. I to ne samo kao klinka, ili tinejdzerka. To je bend koji ces uvek voleti bez obzira kakav album izdali... Vazno je ono sto stvore za zivota. A ti ces to prepoznati, cenices i voleces taj bend. Takav bend ostaje u srcu. Jedan jedini.

Za mene je taj bend metallica...

U pravu si i ja metallicu slusam odkad znam za sebe,odrasla sam uz njih,menjala sam i izbor muzike i sve al metallica ostaje...ne mogu ja da kazem da cu slusati bodome do kraja zivota,nemam pojma.al znam da cu ih dosta dugo slusati...

behemoth:
U srcu ti ostaje najcesce ona grupa s kjom si poceo/la. Ona grupa cije pesme mozes da slusas u svim sitaucijama, kad si neizmerno srecan, tuzan, smoren, zamisljen... Ona grupa koja te prati dok odrastas, cije pesme razlicito shvatas tokom tog odrastanja. Kad je vidis kako daje sve od sebe na koncertima i kako uziva u pesmama, kako se clanovi zezaju dok snimaju album. Dok su bili mladi, a onda kad ostare, shvate da su matori i da im ne prilici da se mlataraju po bini kao gomila pomahnitalih deda. To se zove bend koji sazreva. Kad ih vidis posle 15 godina u studiju, a pevacu u krilu sedi dete, a ne playboy casopis... To je bend u kome ces sebe pronaci kao celokupnu osobu. TEBE kakva jesi. I to ne samo kao klinka, ili tinejdzerka. To je bend koji ces uvek voleti bez obzira kakav album izdali... Vazno je ono sto stvore za zivota. A ti ces to prepoznati, cenices i voleces taj bend. Takav bend ostaje u srcu. Jedan jedini.

Za mene je taj bend metallica...

ok..lepo si ti to sve rekao..za mene su onda to maideni..

tvoje misljenje..
a metallica je toliko sazrela,napravila je "odlican" album sveti bes..
i svirala sa simfonijskim orekestrom..prave sprdnju od sebe cisto radi para..
za razliku od maidena koji kao sto rekoh svoj stil nikad nece izdati..
u tome je razlika..a to da ne sazrevaju..samo cu se nasmejati :)
tvoje misljenje,pa necu da se svadjam oko toga..

svirala sa simfonijskim orekestrom..prave sprdnju od sebe cisto radi para..

HA HA HA!!! Ljudi sa sa celom filharmonijom od preko 50 clanova sa dirigentom MICHAEL KAMEN-om prave pudalu od sebe??? :confused: :confused:

Jel ti cujes kakvu si ti sada nebulozu izrekla? Sad mi je sve jasno... Ja na vo ne mogu da repliciram... jer ovo.. ja stvarno... ovo ljudi muzicari treba da vide... ovo... zbunjen sam maksimalno.

behemoth:
Ljudi sa sa celom filharmonijom od preko 50 clanova sa dirigentom MICHAEL KAMEN-om prave pudalu od sebe???

Cekaj,cekaj...Hoces da kazes da je to zvucalo dobro?
Ako izuzmemo komercijalnu stranu svega toga,mislim da su clanovi benda i filharmonija bez obzira koliko clanova imali,zvucali jako neuskladjeno...nazalost to je i misljenje mnogih kriticara...

nije im trebalo..nikako..
daj metallica sa filharmonijom?????molim te..pa smesno je stvarno...
ako ces ikom da se smejes smej se njima..
zasto su to radili osim da dobiju jos para???ko da im nije dosta..
je li behemothe,aj reci jedan razlog,sta ce njima to?

Sta ce im??? Sta ce Apocalyptici violoncela kad sviraju uglavnom metal??? Sta ce Aerosmith-u simfonijski orkestar? Sta ce Gunsima filharmonija u spotu November rain?
Sta ce Vanesi Mae tehno ritam u klasicnim kompozicijama....

E, kad nadjes odgovor na ovakva i slicna pitanja naici ces i na ono gore prvo. A i ako budes malo prosirila muzicke vidike...

Fency_Killer:
Jos sam mlad...ima vremena...Uostalom,cemu to pitanje?
Onaj koji je samo cuo Nothing Else Matters ce verovatno reci da je to odlicno zvucalo...
Istina,vecina pesama zvuce bolje od originala,ali realno to im uopste nije trebalo.

1.Pa pitanje usledilo posto si vrlo strucno rekao da se metallica i filharmonija nisu uskladili.
2.Onaj koji je cuo nothing else mattes ne postoji, jer kad je cuo tu pesmu, cuo je i jos njih...
3.A to da li realno to njima nije trebalo to ne treba ni ti da kazes, ni ja , ni bilo ko drugi... Njihova stvar, njihova muzika... Stvar je u tome kome se svidi.

behemoth:
Sta ce im??? Sta ce Apocalyptici violoncela kad sviraju uglavnom metal??? Sta ce Aerosmith-u simfonijski orkestar? Sta ce Gunsima filharmonija u spotu November rain?
Sta ce Vanesi Mae tehno ritam u klasicnim kompozicijama....

E, kad nadjes odgovor na ovakva i slicna pitanja naici ces i na ono gore prvo. A i ako budes malo prosirila muzicke vidike...

odgovor ce uvek biti..pare..a aerosmith mi je logicnije da bude sa simfonijskim orkestrom..
i gunsi..a za tehno me zabole..

Back