+CHILDREN OF BODOM+

Cob je jedan od mojih top metal bandova....Obozavam izuzetno melodicne rifove,pomesane sa alexijevim glasom...predivno,a o novom albumu mislim da je prepoznatljiv,malo kratak,ali sve pesme valjaju....ooops i did it again je pesma od koje sam pala sa stolice od smeha :D

joGooOOD:
....ooops i did it again je pesma od koje sam pala sa stolice od smeha :D

najveca glupost koju sam ikad cuo... Ta pesma. A kad bi izvukao samu srz njihovih pesama, tj. uklonis dranje i ostavis cistu melodije koji peva Alex, to ti je u sustini tasi, tasi tanana... Ali melodicni jesu... samo sto su mnogo nagruvani bukom. nisu ozbiljan bend...

e
. . .:
:roll: Au uzmi idi malo po cd ducanima pa mi reci koliko su (ne)zastuljeni. . .
ako nadjem u palanci dva castim pivo
(onaj jedan moz da se desi da se prodavac zajbo u nabavci, ili kupio taj jedan da vidi kako ce da se proda, da ne rizikuje mnogo, pa stoji tu vec mesec dva. ako su dva onda vec ima zaradu pa kupio vishe)

. . .:
:roll: Au uzmi idi malo po cd ducanima pa mi reci koliko su (ne)zastuljeni. . .

Pa moj ortak je prosle godine bio u Singapuru i u otisao je u jednu prodavnicu diskova i tamo pronasao cd Mitra Mirica sto ne mora da znaci da je Mitar Miric prezastupljen u svetu.A drugo ti ces mozda ponegde naci cd COBa ali to ce biti samo u onim prodavnicama koje imaju bas sve od svetske muzike ali u onim slabije opremljenim prodavnicama kamo srece da se nadje bilo sta strano sem eminema i Britni Spirs,a o piratima da i ne govorim.

Jednom sam se uvece vracao iz skc-a sa drustvom , i nama u susret su prolazili neki nesrecnici u roze, svetlo plavom, belom, nije bitno.... I dobacili su nam CHILDREN OF BODOM... AAAAA!!!!! SEKTA... he he, lepo sam se nasmejao... Pa vi razmislite kako oni nisu zastupljeni....

HA HA HA
gimnazija...u pancevu...inace PREPUNA metalaca,al retko ko slusa COB.nema nesto power,black il death metalaca...
vecinom su to thrasheri...i oni koji slusaju SOAD,Korn i kompaniju...
A dosta njih je samo onako poznato,culi su to negde,nemaju blage gde...

Back