+CHILDREN OF BODOM+

+UNHOLY GATES OF MIDIAN+:
ma da li je istina?

Naravno da jeste...
I jeda i drugi su malo...
d045.gif
d045.gif
d045.gif

COB_girl:
Pa za tog kretena zna i najgori seljak!!
I nije da nisam pokusavala da saznam,procitala sam sve zive podatke o Alexiju i nigde nisam nasla koliko je visok.Covek sigurno ne ide naokolo i prica sve o sebi kao npr Ville!!!!!!!!!!

Da nekim slucajem neznam ko se nalazi na tvojim prilozenim slicicama,pomislio bih da se Avril Lavigne bas opustila...

+UNHOLY GATES OF MIDIAN+:
nece,zato sto vreme ne mozes vratiti unazad,judasi itd.su poceli sa radom mnogo ranije,i uz ostalu kompaniju bili jedni od stvaraoca njihove vrste metala,a u danasnjim uslovima jako je tesko napraviti nesto potpuno originalno,stvoriti novi pravac itd.
u svakom slucaju,niko od novijih grupa(svi koji su poceli od pocetka 90-ih pa nadalje..)ne mogu postati legende..tipa maiden itd.
a bodomi su s obzirom na sve,jedan vrlo SPOSOBAN I KVALITETAN BAND..

You're right...
I ako ste citali METAL HAMMER u poslednje vreme,kad je bio interview sa Alexijem naglasavaju da je COB trenutno jedan od najpopularnijih bendova u svetu!!!!!!
Takodje ako listate ankete poput ko je najbolji gitarista 80% ce reci ALEXI LAIHO!!!!
Prema tome kvalitet sviranja je odlican,pesme jos bolje,drugim recima odlican bend!

COB_girl:
You're right...
I ako ste citali METAL HAMMER u poslednje vreme,kad je bio interview sa Alexijem naglasavaju da je COB trenutno jedan od najpopularnijih bendova u svetu!!!!!!
Takodje ako listate ankete poput ko je najbolji gitarista 80% ce reci ALEXI LAIHO!!!!
Prema tome kvalitet sviranja je odlican,pesme jos bolje,drugim recima odlican bend!
To je istina.Za razliku od ostalih modernih grupa koje forsiraju rifove COB ima bogate(i za sviranje veoma teske verujte mi) gitarske solaze.I klavijature su im odlicne.

COB_girl:
You're right...

'aj jos reci da je najbolji bend na svetu pa da svi izvrsimo kolektivno samoubistvo...
Samo pogledajte gde su na listi top 20 najuticajnijih bendova u svetu...ja ih nevidim...:)

ako imate 55 evra i ekipu koja takodje ima te pare, onda trk u kosovsku po sire inormacije
30 evra put + 25 evra karta
23 januar chini mi se
budimpesta, petefi hall
ne znam tacno raspored, ali znam da se stize popodne, ima se par sati slobodno za po gradu, onda koncert, i posle skupljanje i nazad. polazak iz bga i povratak naravno u bg, staje se i u novom sadu

toliko

Peruzzi:
ako imate 55 evra i ekipu koja takodje ima te pare, onda trk u kosovsku po sire inormacije
30 evra put + 25 evra karta
23 januar chini mi se
budimpesta, petefi hall
ne znam tacno raspored, ali znam da se stize popodne, ima se par sati slobodno za po gradu, onda koncert, i posle skupljanje i nazad. polazak iz bga i povratak naravno u bg, staje se i u novom sadu

toliko

ZAR NE DOLAZE 9.1.2006. U BUDIMPESTU?????TAKO BAREM PISE NA NJIHOVOM SAJTU!!!

DOLAZE I U ZAGREB,A NAS PRESKACU :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Back