+CHILDREN OF BODOM+

+SpookyGirl+:
pitam se sta mislis o obradi "Oops!...I did it again" od Britney Spears?..................................................................................................................................................................................
Pa i oni sami se smeju na kraju pesme...

bolje su im druge obrade, npr. aces high ,trooper(iron maiden), final countdown...

. . .:
"Final Countdown" ti je najbolje obradio Toy Dolls

Ma niko ne moze bolje od Bodoma... :-)

Aj pisite koje su vam najbolje pesme sa svih albuma,meni ide ovako lista:

Something wild-Red light in my eyes pt.1
hatebreeder-Children of Bodom
Follow the Reaper-everytime i die,children of decadence
Hate crew deathroll-angels don't kill,sixpounder
are you dead yet?-living dead beat

+SpookyGirl+:
E, pa da si pravi fan, ti bi i to znala... :mrgreen:
Vidis, ja znam koliko je visok moj mnogoobozavani Ville........

Pa za tog kretena zna i najgori seljak!!
I nije da nisam pokusavala da saznam,procitala sam sve zive podatke o Alexiju i nigde nisam nasla koliko je visok.Covek sigurno ne ide naokolo i prica sve o sebi kao npr Ville!!!!!!!!!!

Prilozi

• allupissed.jpg
    allupissed.jpg
    23,8 KB · Pregleda: 15
  • kylahullut1i1.jpg
    kylahullut1i1.jpg
    13,1 KB · Pregleda: 10
COB_girl:
Pa za tog kretena zna i najgori seljak!!
I nije da nisam pokusavala da saznam,procitala sam sve zive podatke o Alexiju i nigde nisam nasla koliko je visok.Covek sigurno ne ide naokolo i prica sve o sebi kao npr Ville!!!!!!!!!!
Sigurna si da znas za Villea??? Ok, onda......
Samo ti nastavi da zivis u svom svetu i u svojim uverenjima ..... ja cu u svojim...
gallery-msg-1122137989-2.jpg

scan4.jpg

CP15882.jpg

gwenhwyfar:
Moguće je da im je došlo 5 minuta slave, ali činjenica je da nikada neće postati veliki kao što su Sabbathi, ili Judasi...
Imaju ograničen vek trajanja...

nece,zato sto vreme ne mozes vratiti unazad,judasi itd.su poceli sa radom mnogo ranije,i uz ostalu kompaniju bili jedni od stvaraoca njihove vrste metala,a u danasnjim uslovima jako je tesko napraviti nesto potpuno originalno,stvoriti novi pravac itd.
u svakom slucaju,niko od novijih grupa(svi koji su poceli od pocetka 90-ih pa nadalje..)ne mogu postati legende..tipa maiden itd.
a bodomi su s obzirom na sve,jedan vrlo SPOSOBAN I KVALITETAN BAND..

Back