- Poruka
- 4.066
COB_girl:ZAR NE DOLAZE 9.1.2006. U BUDIMPESTU?????TAKO BAREM PISE NA NJIHOVOM SAJTU!!!
DOLAZE I U ZAGREB,A NAS PRESKACU![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ko bi ga znao. verovatno sam se ja prebacio, 23 je kraj raspusta, pa me mozda to povuklo i podsvesno se zamenilo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
COB_girl:ZAR NE DOLAZE 9.1.2006. U BUDIMPESTU?????TAKO BAREM PISE NA NJIHOVOM SAJTU!!!
DOLAZE I U ZAGREB,A NAS PRESKACU![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
UPRAVO TAKO JES DA SU DOBRI ALI MAIDENI... E ONI SU NAJBOLJI+UNHOLY GATES OF MIDIAN+:nije najbolji band,ali ZA MENE JESTE-NAJBOLJI BAND NA SVETU..
najbolji i najuspesniji su stari bandovi poput maidena,a recimo za mene iako znam da nisu najbolji,ipak jesu najbolji..![]()
![]()
$helobina:Alexi da je visok 173...nema sanse!!!
Covek je nizak kao zekan....to se bas vidi po raznoraznim snimcima !
Ja bih mu dala najvise 1 66 / 67 !
hoze:UPRAVO TAKO JES DA SU DOBRI ALI MAIDENI... E ONI SU NAJBOLJI

Nisu dostupni?! Pa ne bih bas tako rekao, jeste da nisu bas na svakom koraku ali imas ih tu i tamo bez problemaLil'_hell92:Mislim da su odlican bend ali nisu dostupni siroj javosti osim okorelim metalcima...Ali za njih i prave muziku zar ne?!
joGooOOD:....ooops i did it again je pesma od koje sam pala sa stolice od smeha![]()
. . .:Nisu dostupni?! Pa ne bih bas tako rekao, jeste da nisu bas na svakom koraku ali imas ih tu i tamo bez problema
Sentimentalna budala:Pa ajde kreni po ulici pa pocni da pitas nemetal populaciju da li su culi za Children of Bodom,ako ijedna osoba bude znala kupicu ti pivo!A ako i neko nekim cudom bude cuo za njih to ce biti ''a,to je neka metalika'.
ako nadjem u palanci dva castim pivo. . .:Au uzmi idi malo po cd ducanima pa mi reci koliko su (ne)zastuljeni. . .
. . .:Au uzmi idi malo po cd ducanima pa mi reci koliko su (ne)zastuljeni. . .
behemoth:Jednom sam se uvece vracao iz skc-a sa drustvom , i nama u susret su prolazili neki nesrecnici u roze, svetlo plavom, belom, nije bitno.... I dobacili su nam CHILDREN OF BODOM... AAAAA!!!!! SEKTA... he he, lepo sam se nasmejao... Pa vi razmislite kako oni nisu zastupljeni....

pa kako..?koja ti je to skola?