pa brate s tobom sam u odeljenjuLjudi,pa jel se upisao neko u ovu skolu???

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa brate s tobom sam u odeljenjuLjudi,pa jel se upisao neko u ovu skolu???

pa brate s tobom sam u odeljenju![]()

Odakle si, imas li neku blizu gimnaziju? 
Uvek imaš o čemu da razmišljaš, ili slušaš muziku, a ako imaš tu sreću da sediš, možeš da proučavaš svesku ili prepisuješ nešto (ako si već budna, iskoristi svaki trenutak prevoza ili čekanja da odradiš dosadne stvari)Od Mirijeva do sedme za 2 sata ?Udaljenost nije veliki problem ako koristiš samo jedan prevoz (ne cimaš se puno). Uguraš se negde i gledaš kroz prozor i dremaš otvorenih očijuUvek imaš o čemu da razmišljaš, ili slušaš muziku, a ako imaš tu sreću da sediš, možeš da proučavaš svesku ili prepisuješ nešto (ako si već budna, iskoristi svaki trenutak prevoza ili čekanja da odradiš dosadne stvari)
I pitanje je koliko je to daleko. Ljudi iz centra misle da svuda treba da stignu za 15-20 minuta ali meni sa periferije treba bar 40-45 da stignem bilo gde u gradu (i krenem ranije za slučaj da se autobus pokvari, pa onda imam 10-15 minuta kad stignem negde da se koncentrišem na to šta treba da radim).
Sa druge strane ne preporučujem ti da ideš u 4. ako živiš negde u Mirijevu, jer meni do Sedme treba bar sat i po a možda i dva - to je stvarno gubljenje vremena i istrošiš teme za razmišljanje i smoriš se
Od Mirijeva do sedme za 2 sata ?
Ne, ja živim relativno blizu Četvrte, pa mi treba sat i po do Sedme, tako da i obrnuto, ako živi na Mirijevu pored Sedme trebaće joj sat i po do Četvrte

Ja se sada dvoumim isto izmedju ove dve gimnazije, pa da li si upisao neku od njih i da li jos neko zna necija ili svoja iskustva? Takodje razmisljam o petnaestoj ali kazu da je slabija.. i jos jedno pitanje sta mislite da li je teza cetvrta ili trinaesta?Razmišljam da upišem 13. ili 4. , škole su mi relativno blizu, s tim što mi je 13. malo bliža.. Odličan sam učenik i imam ukupno 88 poena (prijemni+uspeh iz škole). Upisao bih društveni smer pre prirodnog u obe škole, ali ne znam koja je bolja, kakvo je društvo, ima li problema i problematičnih učenika, kakvi su nastavnici itd. Znam da je prag prolaznosti u XIII za društveni smer prošle godine bio 90.28 bodova a u četvrtoj 89.49, verovatno će se negde taj prag sniziti..Čuo sam da XIII nudi bolju piripremu za fakultet i da se tamo više nauči, ali čuo sam i to da 4. nije tako loša po tome koliko poneseš kada izađeš iz te škole.. Pa ima li nekog na ovom forumu ko ide u ovu školu da mi pomogne u odabiru između 13. i 4. ?