Chetvrta Beogradska gimnazija

A pazi nju samo treba da provalis i to je to..... Opusteno mozes da imas dobru ocenu:)

hah kod kurajice sta dobijes na prvom kontrolom do kraja 4. godine to ti je. kod nje je najbolji fazon da onog casa kad pita "da vidimo ko je ucio fiziku za danas, a ko nije, dobice keca" javis se i kazes kako te ta oblas zanima i kako si je ucio sa razumevanja i imas ocenu vise:D zato ja uvek se javim i posto ne znam nista hoce da mi da keca pa mi pokloni dvojku :D

hah kod kurajice sta dobijes na prvom kontrolom do kraja 4. godine to ti je. kod nje je najbolji fazon da onog casa kad pita "da vidimo ko je ucio fiziku za danas, a ko nije, dobice keca" javis se i kazes kako te ta oblas zanima i kako si je ucio sa razumevanja i imas ocenu vise:D zato ja uvek se javim i posto ne znam nista hoce da mi da keca pa mi pokloni dvojku :D

NIJE BRATE JA SAM NA PRVOM KONTROLNOM DOBILA 1, PA SAM SAD NA KRAJU POLUGODISTA IMALA 3...

a na prirodni prelazi samo ako hoces bolje drustvo, mnogo su pametniji ljudi, al ako bezis od knjige, onda ostani tu:) ili ono predji na prirodni budi vrlo dobar djak nekako i uzivaj:)

NIJE BRATE JA SAM NA PRVOM KONTROLNOM DOBILA 1, PA SAM SAD NA KRAJU POLUGODISTA IMALA 3...

da mislim da to nema veze, bitno ye da l' uchish ili ne, ne deluye mi k'o da tje tako da qleda...bar se nadam

ma nismo mi tolikooo losi:P nego ono...******* malo divljamo i pravimo sranja na koja ona nije navikla...pazi na ekskurziji, kupili smo po jedno pivo i dobili ukore...mislim...zamisli da su nas videli u kafani mrtve pijane:P a ne jedno pivo....ali dobro, to nam je sto nam je:P

Back