sofija_step
Obećava
- Poruka
- 54
*kontrolni
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
xaosA pazi nju samo treba da provalis i to je to..... Opusteno mozes da imas dobru ocenu![]()
paaaa nzm razmisitju do kraya qod...
ili ono predji na prirodni budi vrlo dobar djak nekako i uzivaj
hah kod kurajice sta dobijes na prvom kontrolom do kraja 4. godine to ti je. kod nje je najbolji fazon da onog casa kad pita "da vidimo ko je ucio fiziku za danas, a ko nije, dobice keca" javis se i kazes kako te ta oblas zanima i kako si je ucio sa razumevanja i imas ocenu visezato ja uvek se javim i posto ne znam nista hoce da mi da keca pa mi pokloni dvojku
![]()
a na prirodni prelazi samo ako hoces bolje drustvo, mnogo su pametniji ljudi, al ako bezis od knjige, onda ostani tuili ono predji na prirodni budi vrlo dobar djak nekako i uzivaj
![]()

a na prirodni prelazi samo ako hoces bolje drustvo, mnogo su pametniji ljudi, al ako bezis od knjige, onda ostani tuili ono predji na prirodni budi vrlo dobar djak nekako i uzivaj
![]()
NIJE BRATE JA SAM NA PRVOM KONTROLNOM DOBILA 1, PA SAM SAD NA KRAJU POLUGODISTA IMALA 3...
ya da bezim od knyiqa, ya? sramota..kakva kleveta
shalim se, u kom smislu bolye drushtvo, bolye zezanye ili bolya priyatelystva, normalniyi ?
pogotovo ovi iz drugog jedanNIJE BRATE JA SAM NA PRVOM KONTROLNOM DOBILA 1, PA SAM SAD NA KRAJU POLUGODISTA IMALA 3...

2-1, a??? Najjaci ste![]()

salim se:=) a fala bogu da jesam
ma sikora je dobra al nekad zna da mnogo sjebe stvari...nece da te saslusa sta ima da kazes vec odma po svom....ali dobro ima i gorih
Ma da bre po pricama je stvarno debil... Mada kakvi ste vi ludaci tesko njoj
Salim se..
nego ono...******* malo divljamo i pravimo sranja na koja ona nije navikla...pazi na ekskurziji, kupili smo po jedno pivo i dobili ukore...mislim...zamisli da su nas videli u kafani mrtve pijane
a ne jedno pivo....ali dobro, to nam je sto nam je
Imace dozivotne traume zbog vas
koji autobusi idu do ove skole?